Laatste nieuws:

DELFT, 25 november 2013 10:38

TNO stelt publicaties beschikbaar op internet

TNO stelt onderzoeksrapporten, die gefinancierd zijn met publieke middelen, ter beschikking via een databank: de TNO Repository.

'
1/1

Met het aanbieden van de onderzoeksresultaten levert TNO een bijdrage aan de Open Access ontwikkelingen en aan de transparantie van onderzoek voor de samenleving. De Repository is in samenwerking met de Technische Universiteit Delft opgezet .

 

TNO Repository

De belangrijkste kenmerken van de publicaties en rapporten zijn in de databank opgenomen en als het copyright het toelaat, is de pdf van het betreffende document toegevoegd. Op dit moment bevat de Repository meer dan 7500 rapporten en publicaties waarvan ruim 2000 met pdf. TNO streeft ernaar de komende tijd al het openbare materiaal op deze manier ter beschikking te stellen. De artikelen in de Repository worden automatisch geoogst door Narcis, de databank met wetenschappelijke publicaties van de universiteiten en wetenschappelijke instellingen in Nederland. Daarnaast zijn de documenten terug te vinden via Google.

 

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

30 augustus 2022 -
Technishow + Esef
4 oktober 2022 - Stuttgart
Motek
16 november 2022 - Tiel
Nationale Cobot Dag
30 november 2022 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden