Laatste nieuws:

MAARSSEN, 21 november 2013 11:17

Robbert Broersma wint Leapfrog 3D-printer op Constructeursdag

Robbert Broersma, technical product manager bij Vendinova uit Nieuwkuijk, mag zich sinds de jongste editie van de Constructeursdag de eigenaar noemen van een Leapfrog Creatr 3D-printer ter waarde van 1.250,- euro.

Robbert Broersma en de gewonnen 3D-printer (inzet)'
Robbert Broersma en de gewonnen 3D-printer (inzet)
1/1

Ook dit jaar had fabrikant Leapfrog weer een van de ‘hardlopers’ onder de 3D printers beschikbaar gesteld, die op 19 november onder de deelnemers aan de Constructeursdag kon worden verloot.

Aan de slag

Broersma wist – nadat zijn eerste verbazing wat was gezakt – te melden dat hij bij Vendinova zeker toepassingen zag voor de printer. Vooral voor het printen zichtmodellen van machinecomponenten ziet hij mogelijkheden. Met de Creatr die in de top-5 van de toonaangevende website 3dprinters.ws staat, hebben Broersma en Vendinova nu de beschikking over een ‘plug-and-play’ 3D printer.

De Creatr is al ingesteld en geijkt, dus de nieuwe eigenaren kunnen direct aan de slag. Leapfrog’s instapmodel kan op dit moment producten printen in ABS, PLA en PVA. De Creatr heeft een bouwgrootte van 300 x 250 x 260 mm, de x-y tafel heeft een maximale snelheid van tot 350 mm/s in beide richtingen. De extrusiesnelheid bedraagt maximaal 2 cm3/min bedraagt.

15% korting

Voor de rond de 250 deelnemers die de Creatr aan hun neus voorbij zagen gaan is er nog wel een goede mededeling. Want ook zij kunnen nog tot eind van dit jaar gebruikmaken van een aantrekkelijke korting. Leapfrog geeft de bezoekers van Aandrijven en Besturen 15% korting als zij voor het eind van dit jaar een Leaprog 3D printer aanschaffen. Hiervoor kan bij de bestelling gebruik worden gemaakt van de couponcode CSTR15.

Website Leapfrog 3D Printers
Website Vendinova

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

9 april 2024 - Nürnberg Messe, Neurenberg (D)
embedded world
9 april 2024 - Evenementenhal Gorinchem
Empack
11 april 2024 - ERIKS Kunststoffen, EDE
ERIKS Experience Day
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vison, Robotics & Motion

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden