Laatste nieuws:

AMSTERDAM, 21 november 2013 11:30

Shell Livewire presenteert animatie ‘Financiering: waar begin ik?' (video)

Shell Livewire en Syntens Innovatiecentrum/Kamer van Koophandel introduceren de animatie: ‘Financiering: Waar begin ik?'. Een animatie om ondernemers concreet te ondersteunen bij de groei van hun onderneming.

'
1/1

Ondernemerschap gaat over vooruitgang, innovatie en groei en om de juiste stappen te kunnen zetten is vaak financiering nodig. Om financiering te kunnen verkrijgen is een goede oriëntatie nodig. Ondernemers kunnen op basis van deze animatie het financieringslandschap overzien en zich voorbereiden op de juiste stappen om financiering te verkrijgen. 

Animatie

 Deze animatie wijst je de juiste weg als je een ambitieuze ondernemer bent. Je leert waar te beginnen als je jouw innovatie- of groeiplannen wilt financieren. Je krijgt een overzicht van de mogelijkheden die er zijn, inclusief de minder bekende, zoals familie/vrienden en crowdfunding. Daarnaast wordt duidelijk welke zaken je zelf op orde moet hebben voordat je op pad kunt om voor financiering in aanmerking te komen. We helpen ondernemers om de kans op innovatie- en groeifinanciering te vergroten. Deze animatie geeft je een onafhankelijk beeld van het financieringsspectrum.

Ambitie

Sjoerd Keijser, programmamanager livewire bij Syntens Innovatiecentrum vertelt over het doel van de animatie: "Vooral bij jonge innovatieve ondernemingen speelt de sterke ambitie om als organisatie door te groeien. Wij zien regelmatig dat het verkrijgen van de benodigde financiering voor hun innovatie een drempel geeft. Voor ondernemers is het noodzakelijk dat zij eerst een goed overzicht van het financieringsveld hebben voordat zij kunnen overgaan tot het verkrijgen van de benodigde financiering. Informatie over de mogelijkheden en kansen geeft ondernemers de kracht om de uitdaging aan te gaan en met de gewenste financiering verder te groeien. Als ondernemer kun je met de juiste financiering en de juiste financier je dromen waar maken."

Uitbreiding ondersteuning

 Het Shell Livewire programma wordt in Nederland uitgevoerd door Syntens en stimuleert per jaar ruim 600 ondernemers op verschillende manieren met training, masterclasses, coaching en de jaarlijkse uitreiking van de Livewire Award. Het programma biedt nauwkeurige ondersteuning, gebaseerd op de situatie van de onderneming.

De Animatie: ‘Financiering: waar begin ik?' is een aanvulling op de ondersteuning. Met het bieden van kennis en een professioneel netwerk, vergroot Livewire de weerbaarheid en de kans op succes van ondernemers.

De animatie werd ontwikkeld in samenwerking met http://www.allur.nl/

Financiering: waar begin ik? from Syntens on Vimeo.

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

30 augustus 2022 -
Technishow + Esef
4 oktober 2022 - Stuttgart
Motek
16 november 2022 - Tiel
Nationale Cobot Dag
30 november 2022 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden