Laatste nieuws:

SINGAPORE, 4 november 2013 12:55

Veel interesse in Nederlandse energieoplossingen in Singapore

De Nederlandse inzending op de Singapore Energy Week heeft de afgelopen week de aandacht van zeer veel beursbezoekers getrokken. Grote publiekstrekker was zonne-auto ‘Stella’ van de TU Eindhoven en NXP, die afgelopen maand in Australië de World Solar Challenge won in de Cruizer-klasse.

Chee Hong Tat, de Chief Executive van Energy Market Authority krijgt hier uitleg van de winnende zonnewagen.'
Chee Hong Tat, de Chief Executive van Energy Market Authority krijgt hier uitleg van de winnende zonnewagen.
1/1

Singapore wil meer buitenlandse bedrijven aantrekken op gebied van duurzame energie. FME heeft daarom van 28 oktober tot en met 1 november in opdracht van Agentschap NL en in nauwe samenwerking met het Topteam Energie en de Nederlandse Ambassade in Singapore, een collectieve Nederlandse beursinzending georganiseerd naar één van de belangrijkste conferenties op energiegebied in Azië: de Singapore Energy Week.

Enthousiaste reacties

De voorzitter van de Sustainable Energy Association Singapore (SEAS), de heer Khew, is zeer enthousiast over de Nederlandse inzending: "Nederlandse bedrijven staan zeer open om samen te werken met Singaporese bedrijven om hun producten gezamenlijk af te zetten op de Aziatische markten."

Goedbezochte receptie

FME zorgde samen met de Nederlandse Ambassade in Singapore dat de twaalf deelnemende partijen uitgebreid onder de aandacht werden gebracht bij de relevante partijen. Naast een in het oog springend paviljoen werd op woensdag 30 oktober een receptie georganiseerd die zeer goed werd bezocht.

Vanuit onder andere Maleisie, Thailand, China, Indonesie en Brunei.werd heel veel interesse getoond voor de Nederlandse oplossingen op energiegebied. Hiernaast vond er onder andere matchmaking plaats, werd er een Dutch Solutions Seminar georganiseerd en was er een speciale oranjeroute.

bron: FME-CWM

Van onze partners meer (0)...

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden