Laatste nieuws:

LEUSDEN, 21 oktober 2013 12:01

Vooral innovatie op World of Electronics

Op de World of Technology & Science (voorheen Het Instrument) neemt de elektronicabranche een vaste plaats in met een duidelijk eigen identiteit. De ‘World of Electronics' is qua oppervlakte het kleinst maar volgens velen is daar de innovatie het grootst. De innovaties in de overige takken van de industrie hebben bovendien steeds vaker elektronica als basis.

'
1/1

De Development Club  een netwerk van circa 50 technische ontwikkelbedrijven - wil de industriële bezoeker live laten zien dat innovatie door elektronica (hardware en software) niet ingewikkeld hoeft te zijn.Tijdens een  ledenbijeenkomst -is nagedacht over een paviljoen op de beurs,  waar elektronica ‘live' wordt ontwikkeld. Is het bijvoorbeeld mogelijk om met elkaar een specifieke klantcase binnen 30 minuten in hoofdlijnen op te lossen? Daarbij zou het gaan om de keuze voor technologie, belangrijke hoofdcomponenten en de benodigde software. Uiteindelijk is het de bedoeling de industrie de mogelijkheden te laten zien en enthousiast te maken voor innovatie. Op het paviljoen is aandacht voor hardware- en software-ontwerp en de industriële vormgeving. De bezoeker ziet hoe een elektronica-ontwerp stap voor stap wordt opgebouwd tot een werkend product.

De inschrijving voor de World of Electronics is net geopend maar de eerste 14 elektronicabedrijven hebben zich al als exposant gemeld. De verwachting is dat er net zoals bij Het Instrument 2012, 70 bedrijven als exposant op het elektronicagedeelte aanwezig zijn. Momenteel wordt al gewerkt aan de invulling van een Testtechnologie Paviljoen, een Plot Paviljoen, een paviljoen van deDevelopment Club paviljoen en deytaditionele  beursgadget.

De World of Technology and Science vindt plaats van 30 september tot en met 3 oktober 2014 in de Jaarbeurs Utrecht.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

DIS Sensors

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden