Laatste nieuws:

LEUSDEN, 21 oktober 2013 12:01

Vooral innovatie op World of Electronics

Op de World of Technology & Science (voorheen Het Instrument) neemt de elektronicabranche een vaste plaats in met een duidelijk eigen identiteit. De ‘World of Electronics' is qua oppervlakte het kleinst maar volgens velen is daar de innovatie het grootst. De innovaties in de overige takken van de industrie hebben bovendien steeds vaker elektronica als basis.

'
1/1

De Development Club  een netwerk van circa 50 technische ontwikkelbedrijven - wil de industriële bezoeker live laten zien dat innovatie door elektronica (hardware en software) niet ingewikkeld hoeft te zijn.Tijdens een  ledenbijeenkomst -is nagedacht over een paviljoen op de beurs,  waar elektronica ‘live' wordt ontwikkeld. Is het bijvoorbeeld mogelijk om met elkaar een specifieke klantcase binnen 30 minuten in hoofdlijnen op te lossen? Daarbij zou het gaan om de keuze voor technologie, belangrijke hoofdcomponenten en de benodigde software. Uiteindelijk is het de bedoeling de industrie de mogelijkheden te laten zien en enthousiast te maken voor innovatie. Op het paviljoen is aandacht voor hardware- en software-ontwerp en de industriële vormgeving. De bezoeker ziet hoe een elektronica-ontwerp stap voor stap wordt opgebouwd tot een werkend product.

De inschrijving voor de World of Electronics is net geopend maar de eerste 14 elektronicabedrijven hebben zich al als exposant gemeld. De verwachting is dat er net zoals bij Het Instrument 2012, 70 bedrijven als exposant op het elektronicagedeelte aanwezig zijn. Momenteel wordt al gewerkt aan de invulling van een Testtechnologie Paviljoen, een Plot Paviljoen, een paviljoen van deDevelopment Club paviljoen en deytaditionele  beursgadget.

De World of Technology and Science vindt plaats van 30 september tot en met 3 oktober 2014 in de Jaarbeurs Utrecht.

Van onze partners meer (0)...

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden