Laatste nieuws:

DEVENTER, 23 september 2013 13:58

Raketboot duikt als een orka (video)

Voor iedereen die wel eens een orka, dolfijn of haai uit het water heeft zien springen zal de Seabreacher een feest van herkenning zijn. Het speciale vaartuig is duidelijk geïnspireerd op moeder natuur en stelt de bestuurder in staat om spectaculaire sprongen uit het water te maken, compleet met zijwaartse salto.

'
1/1

De Seabreacher is bedacht door Innespace en het bedrijf brengt drie modellen op de markt: dolfijn, orka en haai. Iedere stap hoger in de voedselketen biedt ook meer vermogen. De op een haai geïnspireerde Seabreacher heeft bijvoorbeeld een opgevoerde 300 pk motor en kan een topsnelheid halen van 80 kilometer per uur.

Raketboot

Het loeisnelle vaartuig kan boven en onder water varen en is dankzij de vinnen enorm wendbaar. Met de raketboot kan de bestuurder speciale manoeuvres uithalen zoals het water uit springen en een zijwaartse looping. Elk model heeft een audiosysteem en een camera aan boord.

Kostbaar 'dier'

Verwacht minimaal 60.000 euro neer te moeten tellen voor dit extreme speelgoed. Volgens Innespace zijn enkele klanten al van plan om een verhuurservice te starten op basis van de raketboten. Ideaal voor mensen die vinden dat een jetski niet spannend genoeg is.

 

bron: Singularity Hub

Reacties (1)

Dat apparaat bestaat al een hele tijd. Erg leuk, maar \"uit het water springen\" heeft nog geen enkele van de vele proto\'s gekund.

Gerrit Jan

23-09-2013 op 17:35

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

DIS Sensors

Rotero Holland bv

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden