Laatste nieuws:

DARWIN (AUSTRALIë), 23 september 2013 12:57

Solar Team updatet smartphone app met live informatie

De smartphone app van Solar Team Twente heeft een update gekregen. Naast enkele bugfixes is het nu ook mogelijk om via de app live info te krijgen over The Red Engine tijdens de race.

Met de nieuwe 'Live' tab kan allerlei informatie over de auto worden getoond zodra de race van start gaat op 6 oktober.'
Met de nieuwe 'Live' tab kan allerlei informatie over de auto worden getoond zodra de race van start gaat op 6 oktober.
1/1

Via de app waren al de laatste nieuwsberichten, blogposts, tweets en meer te bekijken. Met de nieuwe update is er nu een 'Live' tabblad toegevoegd.

In dit 'Live' tabblad is tijdens de Solar Challenge rechtstreeks informatie te zien over de snelheid, gereden afstand, accuverbruik, autotemperatuur en weersomstandigheden tijdens de race.

Het Solar Team Twente is druk aan het testen met de auto, die onlangs goedgekeurd werd voor de openbare weg in Australië. Vanaf 6 oktober is de auto dus ook live te volgen tijdens de 3000 kilometer lange race.

De app is te downloaden voor Android via Google Play en iOS via de App Store.  

Van onze partners meer (0)...

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden