Laatste nieuws:

AMSTERDAM, 9 september 2013 10:06

Nederlandse bedrijven lopen voor The Hunger Project

Op zondag 3 november organiseert NPM Capital in samenwerking met diverse sponsors de zevende ‘Run for The Hunger Project’. Dit is een hardloopevenement van vijf of tien kilometer, met start en finish in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het parcours loopt gedeeltelijk door het Amsterdamse Bos.

'
1/1

Met het evenement probeert het Nederlandse bedrijfsleven op een sportieve manier zoveel mogelijk geld op te halen voor ‘The Hunger Project' Nederland. Het doel is in 2018 ten minste 10 procent van de plattelandsbevolking in Benin duurzaam hongervrij te maken.

Inschrijven

Meedoen kan als individuele loper of in een team van 6 personen. Alle inschrijfgelden komen ten goede aan The Hunger Project Nederland. Iedere deelnemer kan bovenop het inschrijfgeld extra donatiegeld inzamelen. De opbrengst wordt bovendien met 55% vermeerderd door stichting Wilde Ganzen. Elke opgehaalde euro is dus €1,55 waard.

Inschrijven kan via www.runforthehungerproject.nl

Maatschappelijk betrokken bedrijven

In de voorgaande 6 edities is de Run for The Hunger Project uitgegroeid tot een evenement dat sportieve en maatschappelijk betrokken bedrijven niet mogen missen. Vorig jaar brachten ongeveer 850 renners €260.000 bijeen voor The Hunger Project in Benin. Er deden toen 120 bedrijventeams mee.

Wandelen en Kidsrun

Naast het hardlopen zijn er 3 november diverse andere activiteiten. Zo is het mogelijk te wandelen (ca. 5 kilometer) en is er een Kidsrun voor kinderen tot en met 14 jaar (800 meter = 2 rondjes in het stadion).

Muziek, hapje en drankje

Rondom de prijsuitreiking zorgt de band 3rd Floor Magic dat deelnemers en toeschouwers zich niet hoeven te vervelen. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd door diverse sponsors.

bron: NPM Capital

Reacties (1)

Dat ziet er goed uit. NPM Capital is duidelijk een groot organisator. Maar wat doen zij voor het buurland Ghana? Stichting Barbarugo is anders dan het Hunger Project niet bezig met bestrijding van de honger, want dat laten we de Ghanezen zelf doen. Er is daarvoor wel een startkapitaal nodig, maar het werkt ! Zie http://ghanakaderhulp.wordpress.com/bamboo-foundation/

Ruud Goedknegt

11-09-2013 op 23:29

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden