Laatste nieuws:

DEVENTER, 22 augustus 2013 10:11

Gratis CO2-voetafdruk berekenen bij Klimaatplein

Het Klimaatplein biedt voor de Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober de mogelijkheid gratis de CO2-voetafdruk van de eigen onderneming te berekenen. De eerste vijftig ondernemers ontvangen een boek met daarin een praktisch stappenplan voor duurzamer ondernemen.

'
1/1

Het berekenen van de CO2-voetafdruk (footprint) van een onderneming creëert bewustwording en maakt besparingsmogelijkheden op energieverbruik inzichtelijk, aldus Klimaatplein. Door vervolgens dat verbruik te verminderen neemt de uitstoot van broeikasgassen af én dalen de energiekosten.

De deelname is simpel, ook voor ondernemers uit de autobranche. Met de gratis CO2-calculator berekenen zij eerst de eigen voetafdruk. Om daarna een van de vijftig boeken over duurzaam ondernemen te ontvangen, wordt een digitaal printje van de gemaakte voetafdruk gevraagd als bewijs van deelname. Op de Dag van de Duurzaamheid wordt aan de eerste vijftig deelnemers aan deze actie het boek toegezonden.

Gratis de CO2-voetafdruk van uw organisatie berekenen? Klik dan hier.

bron: Automobiel Management

Van onze partners meer (0)...

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (1)

17 november 2021 -
Engineering Event Safety

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden