Laatste nieuws:

UTRECHT, 5 juni 2013 16:27

Krachtige Electronics & Automation

Van 28 tot en met 30 mei hebben in totaal 4.356 mensen Electronics & Automation bezocht in de Jaarbeurs Utrecht. Dit zijn meer bezoekers dan twee jaar geleden en met dit bezoekersaantal is het beursbezoek over de afgelopen vier edities stabiel gebleven. Bezoekers belonen deze vakbeurs voor industriële elektronica met het rapportcijfer 7,4.

De interesse bij de productielijn van Helios was groot. (Foto: Nathan Strik)'
De interesse bij de productielijn van Helios was groot. (Foto: Nathan Strik)
1/1

De kracht van Electronics & Automation lag in de samenwerking van de keten. Zowel tijdens de voorbereiding als op de beursvloer werkten de deelnemende exposanten bij verschillende beursprojecten samen. Een grote groep van de honderddrieënveertig exposanten bundelden de krachten bij de productie van de elektronicagadget. Op de beursvloer is de ‘Helios' LIVE geproduceerd in de productielijn en vervolgens verzamelden ongeveer 1.500 bezoekers in zeven stappen deze gadget.

Bij de vormgeving van het conferentieprogramma kwam de samenwerking ook sterk naar voren. Dit jaar is bewust gekozen voor specifieke seminaronderwerpen uit de elektronica-industrie en zijn er zes vakinhoudelijke seminars aangeboden. De thema's zijn goed ontvangen bij de bezoekers; in vergelijking met de voorgaande edities zijn er meer seminarbezoekers geweest.

Een andere doelstelling is ook behaald. Vooraf is de wens uitgesproken om de focus meer te leggen op de Vlaamse markt. Uiteindelijk stonden meer Belgische firma's op Electronics & Automation 2013 en heeft de beurs vijf procent meer Belgische bezoekers getrokken.

De driedaagse beurs en technologieconferentie Electronics & Automation 2013 vond plaats van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 mei 2013 in de Jaarbeurs Utrecht en omvatte 144 stands waarin de bedrijven hun producten en diensten presenteerden.

bron: FHI

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Rotero Holland bv

Bege Aandrijftechniek BV

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden