BUSSUM, 21 maart 2013 10:50

Technologie zoekt Ondernemer (video)

Op 26 maart 2013 daagt TNO weer innovatieve ondernemers uit om met hun marktkennis en ondernemerschap de innovatieve productideeën van TNO op te pakken, verder te ontwikkelen en zelf naar de markt te brengen tijdens het event ‘Technologie zoekt ondernemer'.

TNO presenteert 20 gepatenteerde technologieën en productideeën aan ondernemers van het Nederlandse midden- en kleinbedrijf  die op zoek zijn naar nieuwe kansen om innovatieve producten, processen en diensten te ontwikkelen binnen het SBIR-Programma (Small Business Innovation Programme). Ruim 500 ondernemers hebben zich al aangemeld voor het event.

 

Hans Biesheuvel, voorzitter van MKB-Nederland vertelt tijdens het event over de aandacht op politiek niveau voor stimulering van de technologische ontwikkelingen van het MKB in Nederland samen met TNO. Hij zal ook een bekendmaking doen.

 

Het Small Business Innovation Programme is gericht op innovatieve ondernemers uit het MKB. TNO ondersteunt de bedrijven met de beste voorstellen bij deze verdere ontwikkeling, zowel technologisch als financieel.

 

 

Programma

14.30 uur: 

Welkom en opening door Tini Hooymans, Raad van Bestuur van TNO

Videoboodschap minister Kamp van Economische Zaken

Bekendmaking door Hans Biesheuvel - Voorzitter MKB Nederland

Pitches van TNO-ideeën

15.45 uur: 
Pauze
16.30 uur: Jan Gerbrants directeur van Technology of Sense, ontwikkelaar van Apmon over ervaringen met het SBIR-programma
  Pitches van TNO-ideeën
17.45 uur: 
Afsluiting door Tini Hooymans en start netwerkborrel
19.00 uur: Sluiting

 

Dolf Jansen is dagvoorzitter en inspirator. In de pauzes geven TNO-experts meer nformatie over hun ideeën in de foyer. Ook presenteren tien bedrijven die eerder actief waren in TNO SBIR hun ervaringen.

 Technologie zoekt ondernemer' vindt plaats op dinsdag 26 maart 2013 van 14.30 tot 19.00 uur in 't Spant, dr. A. Kuyperlaan 3, 1402 SB Bussum.  

Foto's:

Technologie zoekt Ondernemer (video)

© Aandrijvenenbesturen.nl