Laatste nieuws:

DEVENTER, 24 december 2012 08:46

MYbusinessmedia beste vakuitgever in kerstrapport Adformatie

De mediaplanners die hebben meegewerkt aan het Kerstrapport van Adformatie en Synovate hebben MYbusinessmedia de hoogste waardering gegeven van alle vakbladenuitgevers: gemiddeld gaven zij een 7,43 voor de wijze waarop de uitgeverij zich in de markt manifesteert.

Directeuren Pascal van Sluijs (links) en Hein Bronk van MYbusinessmedia: 'Mooi resultaat van 5 jaar ondernemen in een lastig tijdsbeeld'.'
Directeuren Pascal van Sluijs (links) en Hein Bronk van MYbusinessmedia: 'Mooi resultaat van 5 jaar ondernemen in een lastig tijdsbeeld'.
1/1

MYbusinessmedia, uitgever van Engineersonline, a&b, Constructeur, Elektro-Data, Elektronica en veel andere vakuitgaven, heeft volgens Adformatie in 2012 flink aan de weg getimmerd. Dat is bij de planners niet onopgemerkt gebleven. Ook in de categorie ‘alle respondenten' scoort MYbusinessmedia goed: daar legde de uitgeverij beslag op de tweede plaats.  

Televisiezender Discovery Networks Benelux was de overall winnaar met een score van 7,46.   Het Kerstrapport is een project van Adformatie en Ipsos Synovate en is voor de 28e keer opgesteld. In het Kerstrapport geven adverteerders en mediaplanners hun oordeel over de wijze waarop media-exploitanten zich in de markt manifesteren. De doelstelling is het meten van de bekendheid,  de waardering en het imago van de uitgeverijen en andere media-exploitanten onder beslissers over advertentiebudgetten.  

In totaal hebben 306 functionarissen, 162 adverteerders en 144 mediaplanners, aan het onderzoek meegewerkt. Beide groepen beslissers tellen voor 50 procent mee in het Kerstrapport. Lees verder: Adformatie

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

9 april 2024 - Nürnberg Messe, Neurenberg (D)
embedded world
9 april 2024 - Evenementenhal Gorinchem
Empack
11 april 2024 - ERIKS Kunststoffen, EDE
ERIKS Experience Day
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vison, Robotics & Motion

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden