Laatste nieuws:

LEUSDEN/ZOETERMEER, 12 november 2012 10:33

FHI en Feda sluiten akkoord over gezamenlijke organisatie van beurs in 2014

Federatie Het Instrument (FHI) en de Federatie Aandrijven en Automatiseren (Feda) hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Afgesproken is dat beide brancheorganisaties intensief gaan samenwerken om de vakgebieden industriële automatisering, elektronica, aandrijftechniek en laboratoriumtechnologie onder de aandacht te brengen. In 2014 zal er samen een nieuwe beurs worden georganiseerd voor de gezamenlijke achterban. De markt krijgt hierdoor één duidelijk moment voor een beursbezoek.

'
1/1

Beide voorzitters van Feda en FHI stellen unaniem: "Deze samenwerking brengt de krachten bijeen van beide organisaties. Dit leidt zeker tot een industriebrede beurs, waar mensen graag tijd voor vrij gaan maken".

Marcel van Haren (Feda) en Paul Petersen (FHI) zijn blij dat op deze wijze invulling is gegeven aan een wens die al lang leefde in de achterban van beide organisaties. "Als wij samen niet kunnen laten zien dat we samenwerken, hoe kunnen we het dan van onze leden verwachten", zegt Van Haren, direct bijgevallen door Petersen: "De markt is gebaat bij deze samenwerking, net als de leden en de beide federaties".

De komende maanden zal worden gewerkt aan het vormgeven van de nieuw te organiseren beurs, er zal dus regelmatig iets te melden zijn over de voortgang.

Tot dit jaar organiseerden FHI en Feda afzonderlijk Het Instrument en de Industriële Week, in dezelfde periode. Eerder overleg om beide beurzen onder één noemer te brengen leidde in 2009 ook al tot een overeenkomst, maar die werd later weer ingetrokken. '

Lees ook 'Beursberichten'

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Bege Aandrijftechniek BV

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden