Laatste nieuws:

ZOETERMEER, 5 november 2012 11:51

FME Platform Succesvol Duurzaam gelanceerd

FME heeft een volgende stap gezet in het ondersteunen van haar leden bij een duurzamer bedrijfsvoering. In het FME Platform Succesvol Duurzaam, dat donderdag 1 november is gelanceerd, gaan vijftig ondernemers uit de technologische industrie samen met kennispartners aan de slag om producten, bedrijfsvoering, organisatie en keten succesvol te verduurzamen.

'
1/1

Het platform is het vervolg op het FME Duurzaamheidskompas, dat begin 2011 werd gelanceerd.  Het platform is gericht op de praktische uitvoering van de in het Duurzaamheidskompas geformuleerde plannen.  

Tijdens de kick-off meeting van het platform sprak directeur Dennis Gouka van Heras  over herontwerp van hekconcepten. Het door Heras gevolgde traject dient als voorbeeld voor de andere deelnemers aan het Platform Succesvol Duurzaam. Heras heeft klimaatbestendigheid tot een van de belangrijkste bedrijfsdoelstellingen uitgeroepen.  

De deelnemende ondernemers gaan nu zelf, daarbij ondersteund door kennispartners,  stappen zetten om duurzaamheid een nog prominentere plaats te geven in hun bedrijfsvoering. Het gaat dan bijvoorbeeld om duurzaam herontwerpen van producten, waarbij nadrukkelijk klanten en ketenpartners worden betrokken. De kennispartners van de technologische bedrijven zijn: adviesbureau Beco, Partners for Innovation, Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers, MVO NL en TU Delft.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden