Laatste nieuws:
B&R Industriele Automatisering BV

, 22 februari 2012 12:29

B&R Automation - Smart Engineering gedurende de gehele productlevenscyclus

Een innovatief hoogwaardig product in combinatie met lage engineeringkosten is het recept voor een sterke concurrentiepositie. De nieuwste Automation Studio 4 van B&R biedt een consistente omgeving voor alle fasen van ontwikkeling en een ‘high-performance real-time operating system' in één volledig geïntegreerde softwareoplossing.

De afgelopen jaren heeft Automation Studio een duurzame ontwikkeling ondergaan op basis van consistentie, herbruikbaarheid en kwaliteit van de software. Bij de ontwikkeling van vernieuwende functies, hebben we ons gericht op een optimale benutting van de middelen op alle niveaus. Of het nu een systeem, project, team of infrastructuur is.

Het resultaat; een platform dat een voorsprong op de concurrentie waarborgt, voor nu en in de toekomst. Enkele voordelen van de Automation Studio 4 van B&R:

- Veiligheid door openheid en volledige compatibiliteit.
- Kortere ontwikkelingstijden, doordat teams samen werken aan de modulaire software engineering taken.
- Lagere kosten voor engineering en een hoog niveau van software herbruikbaarheid.
- Eén enkele, volledig geïntegreerde tool voor de gehele levenscyclus van het systeem.
- Een eenvoudige en intuïtieve workflow techniek.
- Gemaximaliseerde productiviteit van het systeem door middel van efficiënt gebruik van alle systeembronnen.

 

Smart engineering 

 

Voor meer informatie, ga naar www.br-automation.com.  

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

B&R Industriële Automatisering BV - ACOPOS - Power Panel - PPC800

Een duidelijke lijn in industriële automatisering

Voortdurende innovatie en een snelle internationale ontwikkeling kenmerken de onderneming B&R al meer dan 30 jaar. Perfecte totaaloplossingen en een compleet portfolio aan wereldwijd erkende industriestandaarden maken B&R tot deskundige partner in alle branches, en kenmerken haar strategische productlijn al sinds 1979.

Dankzij de buitengewone betrokkenheid van de 2.300 medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste privéondernemingen op het gebied van automatisering- en procestechniek. B&R initieert voortdurend technologische trends en zet deze in de markt. Een globaal verkoop- en ondersteuningsnetwerk in 70 landen biedt wereldwijd een optimale ondersteuning aan klanten.

Door volledige integratie van de ontwikkeling en productie bij het moederbedrijf in Oostenrijk, waarborgt B&R kostenbeheersing in de productie en de kortst mogelijke innovatiecycli. Al bij de productontwikkeling wordt rekening gehouden met een efficiënte bouwwijze. Door 100% functie- en kwaliteitscontroles wordt de grootst mogelijke betrouwbaarheid van alle automatiseringscomponenten veilig gesteld.
weiss
Meer informatie B&R Industriële Automatisering »

Smart Engineering gedurende de gehele productlevenscyclus


Een innovatief hoogwaardig product in combinatie met lage engineeringkosten is het recept voor een sterke concurrentiepositie. De nieuwste Automation Studio 4 van B&R biedt een consistente omgeving voor alle fasen van ontwikkeling en een ‘high-performance real-time operating system' in één volledig geïntegreerde softwareoplossing.

 

De afgelopen jaren heeft Automation Studio een duurzame ontwikkeling ondergaan op basis van consistentie, herbruikbaarheid en kwaliteit van de software. Bij de ontwikkeling van vernieuwende functies, hebben we ons gericht op een optimale benutting van de middelen op alle niveaus. Of het nu een systeem, project, team of infrastructuur is.


Video Smart Engineering
Meer informatie..

Verder ontwikkelde ergonomie met multi-touch


Binnen de consumentenelektronica, heeft de multi-touch technologie niet allen de ergonomie veranderd, maar ook de gebruikersgewoonten. Deze techniek biedt de mogelijkheid om machines en apparatuur, binnen de industriële sector, intuïtiever en sneller te bedienen.


Tevens is deze techniek ook veiliger. Het zal een ommezwaai teweeg brengen op het gebied van de ergonomie van de visualisering van machines en installaties. Op de beurs SPS/IPC/DRIVES 2011 in Neurenberg, presenteerde B&R deze multi-touch panel.

Multi Touch

Meer informatie..

Panel Designer

Maak je eigen display met de B&R Panel Designer!

B&R
biedt een nieuwe gratis online tool aan, Ontwerp je eigen panel. Met deze Panel Designer-toepassing kunnen gebruikers een creatief ontwerp maken voor hun bedieningsdisplay. In slechts een paar eenvoudige stappen kunnen de machinefabrikanten en eindgebruikers snel en eenvoudig hun unieke huisstijl toevoegen aan het display. Ook kan men gewoon experimenteren met nieuwe ideeën. Het wordt begeleid door een intuïtieve interface. De gebruiker heeft met wat creativiteit en een paar clicks van een standaard display een individueel ontworpen display gemaakt. Van de kleinste visualisatie display tot de grootste B&R Panel PC, van alle displays kan de lay-outs aangepaste worden. Ontwerpen en downloaden duurt slechts een paar minuten. Creativiteit kent geen grenzen dankzij de uitgebreide ontwerpopties.

Intuïtieve gebruikersinterface

Panel DesignerZodra uit het aanbod van beschikbare producten een bepaald bedieningspaneel is geselecteerd, heeft de gebruiker eindeloos veel opties om uit te kiezen. Naast het kiezen van een achtergrondkleur, het uploaden van een bedrijfslogo en het toewijzen van individuele toetsen, kunnen ook verschillende lettertypes geselecteerd worden. Alles is beschikbaar in elke maat en kleur om het gewenste resultaat te bereiken. Eenmaal voltooid wordt het lay-out ontwerp opgeslagen als een PDF-bestand. Het B&R design team staat altijd klaar om ondersteuning te bieden tijdens de ontwerpfase.

De nieuwe B&R Panel Designer stelt klanten in staat om zelf hun individuele panel te ontwerpen, binnen een paar clicks.

De nieuwe Panel Designer is te vinden op het volgende adres:
http://paneldesigner.br-automation.com>

Smart Safe Reaction: Simpeler, veiliger, slimmer

Veiligheid voor alles. Dit klinkt natuurlijk logisch, maar hoe? Met B&R's ‘Smart Safe Reaction' hoeft men niet lang meer te twijfelen. Het is de toekomst van de machinebouw en procesindustrie. In de loop der jaren is er veel veranderd. Zo is deze veiligheidsfunctie makkelijker te testen, eenvoudiger te bedienen, is er minder bekabeling nodig en is het eenvoudiger geworden in gebruik. Daarbij is openSAFETY gecertificeerd door TÜV Rheinland en TÜV Süd, conform de hoogste veiligheidseisen. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om openSAFETY in te zetten tot SIL 3.

 

Integrate Safety 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie..

Contact

B&R Industriële Automatisering B.V.
companyHoge Schouw 1,
4817 BZ, Breda

T
+31 (0)76 571 53 03 
F
+31 (0)76 571 53 06 
   
E
office.nl@br-automation.com 
 
www.br-automation.com 

Producten - ACOPOS - Power panel 500 - PPC800


ACOPOS


ACOPSmulti65:

Modulaire aandrijfsysteem oplossing voor het hoogste prestatieniveau.


De A
acoposCOPOSmulti65 omvormer is voor toepassingen,
waarbij de drive direct gemonteerd wordt op de
machine. Dit maakt flexibele machineconfiguraties mogelijk.

Drive-oplossingen die perfect zijn afgestemd op de toepassing zijn een basisvoorwaarde om machines en systemen concurrerend te houden. Omvormers worden uit de schakelkast gehaald en worden geplaatst in de directe omgeving van de machine. Dit zorgt ervoor dat configureerbare modules omgezet worden in mechatronische units. Deze kunnen gemakkelijk worden aangesloten. Dit vermindert de lever-, installatie- en inbedrijfstelling tijden aanzienlijk. Hierdoor worden de omvormers direct geïntegreerd in de omgeving van de aandrijving. Extra begeleidende maatregelen zijn niet nodig. De meest ideale configuraties zijn ter beschikking. B&R ontwikkelde de ACOPOSmulti65 omvormer voor toepassingen, waarbij de aandrijving direct is gemonteerd op de machine.


Meer informatie ACOPOS »


Power Panel 500He
power panelt B&R Power Panel 500 combineert besturing,
visualisering en aandrijftechniek in een compacte bedieningseenheid.

Optimaal op de toepassing toegesneden, individuele en schaalbare totaaloplossingen bepalen vandaag de dag meer dan ooit de vormgeving van concurerende bedienings- en besturingconcepten. Naast een brede keuze van productvarianten zijn met name de mogelijkheden van flexibele systeemuitbreidingen belangrijk voor de machinebouw. Zo vormen eenvoudige alles-in-één oplossingen, die de gebruiker de hoogstmogelijke vrijheidsgraden in de besturingstopologie bieden, belangrijke bouwstenen in het automatiseringsaanbod. Dankzij de exacte aanpassing aan de betreffende applicatie worden zo voordelige oplossingen gerealiseerd.


Meer informatie Power Panel 500 »

 


PPC800


panel pcB&R's innovatieve betrouwbaarheid Met de Automation PC620 en Panel PC700 bewijst B&R weer welke hoge eisen zij stellen aan het ontwikkelen van een product. Nu gaat het om de industriële PC's. Al het goede kan altijd nog beter. B&R staat natuurlijk niet voor niets bekend als dé marktleider op het gebied van innovaties. Daarom werd bij de industriële PC de flexibiliteit verhoogd tot een nieuw niveau bij het ontwerpen van de laatste nieuwe industriële PC, de PPC800.


Meer informatie PPC800 »

Expertise

Complete automatiseringsoplossingen uit één hand

Door creativiteit in de productontwikkeling zetten wij nieuwe trends in plaats van oplossingen te kopiëren: beginnend met het complete programmeerpakket Automation Studio, via de integratie van visualisering en besturing in het Power Panel, de compacte en snelle X20 en X67 I/O's, tot aan de dynamische en flexibele ACOPOS servoversterkers. Krachtige industriële PC's, het in de markt ingevoerde real-time netwerk POWERLINK en het modulair schaalbare APROL procesbesturingssysteem vervullen de wens van klanten naar geïntegreerde automatiseringsoplossingen uit één hand. Naast algemene standaardcomponenten realiseren wij ook diverse klantspecifieke oplossingen. Deze innovaties drukken hun stempel op de industrie.
expertise

Nieuws

Tot 100 meter met Smart Display Link 3

 

 

Met Smart Display Link 3 brengt B&R een nieuwe generatie van haar succesvolle technologie voor digitale display overdracht op de markt. Met deze nieuwe versie is het mogelijk een afstand van 100 meter te overbruggen tussen computer en het beeldscherm. Voor de modulaire machine- en installatiebouw biedt dit een duidelijke meerwaarde. Tot nu konden B&R klanten met de in 2004 geïntroduceerde Smart Display Link technologie afstanden tot 40 meter overbruggen.


Lees verder..

 

Snelste automatisering met reACTION TechnologieB&R kan met reACTION Technologie cyclustijden van 1μs in de industriële automatisering halen. Deze nieuwe aanpak maakt het mogelijk dat zeer tijd-kritische deelprocessen gerealiseerd kunnen worden, door gebruik te maken van standaard hardware, geheel binnen de IEC 61131 specificatie. Gelijktijdig kan hierdoor een kostenbesparing behaald worden, doordat de controller ontlast wordt en daardoor kleiner gedimensioneerd kan worden. Het resultaat is een enorme prestatieverbetering, zonder extra kosten. De snelste reactietijden van het ontvangen van ingangssignaal tot uitsturen uitgangssignaal tot nu behaald lagen nauwelijks onder de 100μs.

 

Lees verder..

 

B&R nu ook op Twitter

 

Na een succesvol YouTube kanaal, verschijnt B&R nu ook op Twitter.Het YouTube kanaal van B&R bestaat al sinds 2009 en is een groot succes. Naast tal van video's over onze producten en de service die wij bieden, heeft B&R zijn sociale media activiteiten versterkt met Twitter.

 

Het laatste nieuws van B&R, het eerst op Twitter via http://twitter.com/berneckerrainer !