ZOETERMEER / UTRECHT, 22 december 2011 10:14

Feda en VNU Exhibitions Europe gaan samenwerken

De Federatie Aandrijven en Automatiseren (Feda) en VNU Exhibitions Europe hebben hun handtekening gezet onder een samenwerkingsverband voor het industriƫle event Industrial Automation & Drives voor 2012. Dit evenement is onderdeel van de Industriƫle Week die van 2 tot en met 5 oktober 2012 plaatsvindt in Jaarbeurs Utrecht.

Eddo Cammeraat, voorzitter van de PR- en strategie commissie van de Feda: "Wij geloven in het concept van Industrial Automation & Drives. Onze leden horen hier thuis en om die reden heeft de Feda zich voor de aankomende editie aan het event verbonden. We zijn trots op hetgeen wat we tot nu toe hebben bereikt en kijken met VNU Exhibitions Europe verder naar de ontwikkeling van Industrial Automation & Drives."

Samenwerking

André Braakman, directeur van de Feda: "Ik kijk ernaar uit om de aankomende editie van Industrial Automation & Drives met VNU te organiseren. Het event vindt in 2012 voor het eerst in deze vorm plaats en samen geloven we heilig in het vernieuwde concept. Nu is het zaak om door te pakken en samen met VNU, de Feda-leden in volle kracht vooruit te gaan."

Een creatief en inhoudelijk concept

Martijn Beckers, projectmanager Industrial Automation & Drives bij VNU Exhibitions Europe: "Ook wij kijken uit naar dit event. Het is voor ons een interessante uitdaging. Samen hebben we een creatieve commissie in het leven geroepen om daadkracht te kunnen tonen voor wat betreft de inhoudelijke invulling van dit concept. We hebben veel voor elkaar gekregen door de transformatie van beurs naar event en de verdere stappen in de conceptwijziging."

Nieuwe gezichten Industriële automatisering

Beckers: "Marktleiders op het gebied van industriële automatisering, kiezen voor het nieuwe concept Industrial Automation & Drives. Ook de aandrijftechniek als belangrijke groep zal zich thuis voelen in dit nieuwe concept. De verwachting is dat, met de totstandkoming van het samenwerkingsverband met Feda, ook hier een grote stap wordt gemaakt. Er zijn in ieder geval al veel orders en opties geplaatst."

Over de Feda

Feda is de branchevereniging in de aandrijf- en automatiseringstechniek. Feda stelt zich ten doel de belangen van haar leden in zowel technische als economische zin te behartigen. Klik hier voor meer informatie.

Over VNU Exhibitions Europe

"We create inspiring and profitable engagements between people", VNU Exhibitions Europe brengt ontmoetingen tot stand die leiden tot waardevolle leads. Klik hier voor meer informatie.

Foto's:

Feda en VNU Exhibitions Europe gaan samenwerken

© Aandrijvenenbesturen.nl