Laatste nieuws:

ARNHEM, 5 oktober 2011 13:22

KEMA breidt uit in Azië met overname van Chinees energieadviesbedrijf

Energiekennisbedrijf Kema neemt een meerderheidsbelang van 70 procent in het Chinese bedrijf Sinopower. Sinopower is gespecialiseerd in management consultancydiensten ter verbetering van bedrijfsprocessen binnen de energiesector. Met ruim 600 klanten en goede relaties met overheidsorganisaties en universiteiten, neemt het bedrijf een vooraanstaande positie in op de Chinese energiemarkt.

Thijs Aarten, voorzitter Raad van Bestuur Kema: “Juist de combinatie van management consultancy en technische advisering onderscheidt ons en wordt ook in China steeds belangrijker.” '
Thijs Aarten, voorzitter Raad van Bestuur Kema: “Juist de combinatie van management consultancy en technische advisering onderscheidt ons en wordt ook in China steeds belangrijker.”
1/1

Sinopower heeft ruim 80 consultants in dienst en is gevestigd in Beijing. Kema heeft de intentie om binnen enkele jaren 100 procent van de aandelen in Sinopower te verwerven. Tot die tijd zal de combinatie in China als joint venture opereren onder de naam Kema Sinopower Beijing Consultancy. De overname is onder voorbehoud van goedkeuring van de Chinese autoriteiten.

De overname van Sinopower past in de internationale groeistrategie van Kema. De activiteiten van Sinopower zijn een goede aanvulling op de bestaande diensten van Kema in China. China neemt een steeds belangrijkere positie in binnen de mondiale energiesector, ook op het gebied van energie-innovatie. Deze trend zal zich de komende jaren zal voortzetten. De Chinese energiemarkt is de op één na grootste in de wereld en zal naar verwachting in de komende vijf jaar de eerste positie innemen.

Over Sinopower

Sinopower, dat is opgericht in 1998 en gevestigd in Beijing, is een management consultancybedrijf dat adviesdiensten verleent, trainingen verzorgt, certificeert en ICT-oplossingen helpt implementeren ter verbetering van bedrijfsprocessen binnen de energiesector. Het bedrijf werkt voor ruim 600 klanten, met name energieproducenten en energienetbeheerders. Sinds zijn oprichting heeft Sinopower diverse belangrijke onderscheidingen gekregen van zowel de Chinese overheid als bedrijfsleven voor de kwaliteit van zijn dienstverlening.

bron: Kema

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

DIS Sensors

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden