Laatste nieuws:

DEVENTER, 21 augustus 2011 14:36

MYbusinessmedia steunt initiatief ‘Uitgeverij van de toekomst'

De ‘Uitgeverij van de toekomst' is een samenwerkingsprogramma waarbij 35 uitgevers en mediabedrijven een miljoen euro subsidie krijgen om binnen een jaar tijd gezamenlijk nieuwe crossmediale concepten en andere innovatieve projecten op te zetten. Door de uitgevers zelf wordt naast de subsidie ook een miljoen euro geïnvesteerd.

'
1/1

MYbusinessmedia, de uitgever van onder meer Aandrijvenenbesturen.nl, is een van de deelnemers aan het intitiatief om tot innovaties en kennisdeling te komen in een doorgaans gesloten uitgeefbranche.

Behalve productinnovatie zal ook het uitgeefproces zelf veel aandacht krijgen. Hoe bereid je de organisatie voor op een crossmediale manier van werken en publiceren? De 35 deelnemende uitgeverijen delen hun kennis en stimuleren elkaar. Gezamenlijk ontwikkelen zij oplossingen voor de uitgeverij van de toekomst.

De organisatie van de ‘Uitgeverij van de toekomst' is in handen van GEA consultancy, senior organisatieadviseur André Knol (initiatiefnemer en programmamanagement) en de Stichting Informatie Media Innovatie (penvoerder), onder directie van Wim Verbei. De doorlooptijd van het project is één tot twee jaartot en met medio 2013. Het innovatieprogramma wordt met ruim € 1 miljoen ondersteund door een innovatiesubsidie (IPC) van Agentschap NL van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.

In oktober gaat het innovatieprogramma van start met 35 uitgeverijen van dagbladen en nieuwsmedia, publiekstijdschriften, vak- en wetenschap-uitgaven, educatieve informatie en boeken, alsmede met ‘branchevreemde partijen' die bijvoorbeeld zijn gericht op augmented reality, gaming en media-exploitatie.

bron: MYbusinessmedia.nl

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (7)...

EUCHNER (Benelux) BV

Rotero Holland bv

DIS Sensors

Bege Aandrijftechniek BV

Rollon Lineairtechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

12 december 2017 - Hardenberg - Evenementenhal
Elektro Vakbeurs 2017
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden