Laatste nieuws:

UTRECHT/ZOETERMEER, 22 mei 2011 15:59

Feda en VNU organiseren nieuwe beurs

Branchevereniging Feda en VNU Exhibitions organiseren samen het nieuwe event Industrial Automation & Drives. Deze industriële manifestatie is een samensmelting van de beurzen Industry & Automation en Aandrijftechniek. Industrial Automation & Drives vindt plaats van 2 tot en met 5 oktober 2012 in Jaarbeurs Utrecht en is onderdeel van de Industriële Week waaronder ook de beurzen Macropak en Industrial Processing vallen.

'
1/1

Volgens Feda-directeur André Braakman versterkt het nieuwe evenement de synergie van de twee vakgebieden. Braakman: "De historie van Aandrijftechniek gooien we niet weg, maar is gebruikt om Industrial Automation & Drives naar een hoger niveau te tillen en is een directe vertaalslag van de technologische integratie en ontwikkelingen in de industrie. Industrial Automation & Drives is een nieuw hoofdstuk in onze samenwerking met VNU Exhibitions."

Bezoeker centraal

Ook Martijn Beckers, projectmanager van de nieuwe beurs, verklaart dat wordt voortgebouwd op het beste van Industry & Automation en Aandrijftechniek. "Dit doen wij in samenspraak met de PR/strategiecommissie van de Feda. Zodoende richten wij ons op de OEM-ers, eindgebruikers en system integrators."
Eddo Cammeraat, voorzitter van die commissie, gaat uit van de bezoeker als basis voor de verdere invulling van de inhoudelijke programmering: "Wat beweegt ze? Wat willen ze zien?"

bron: VNU Exhibitions Europe

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Rotero Holland bv

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden