EINDHOVEN, 12 mei 2011 08:53

Biesheuvel Techniek levert pompen ITT Lowara

Sinds kort is technische groothandel Biesheuvel Techniek ‘premium partner' van pompfabrikant ITT Lowara Nederland, waardoor het aanbod in ‘residential & industrial pumps' compleet wordt. ITT Lowara Nederland ondersteunt de klanten van Biesheuvel Techniek door vanuit haar expertise de juiste Lowara-pomp te adviseren.

Biesheuvel Techniek heeft 23 vestigingen in Nederland, waar dagelijks 240 mensen zorgen dat iedere klant de juiste bestellingen op het juiste moment ontvangt. "We voeren tien verschillende productgroepen," vertelt productspecialist Peter Colmbijn, "op iedere productgroep zit een productspecialist die begeleid wordt door onze fabrikanten. Wij zijn daarom heel blij met het partnership met ITT Lowara Nederland, want Lowara is al tientallen jaren leidend op de markt van pompen voor woningen en industrie. Hun pompen bieden meer en betere features, zijn energie-efficiënter en zowel materiaal als mechaniek van de beste kwaliteit."

ITT-Lowara, hoofdvestiging van Residential and Commercial Water - EMEA, onderdeel van ITT Corporation en gevestigd in het Italiaanse Montecchio Maggiore, is een belangrijke speler in de productie van hydraulische pompen en waterbehandelings- en controlesystemen.

bron: Biesheuvel Techniek

Foto's:

biesheuvel

© Aandrijvenenbesturen.nl