Laatste nieuws:

HEERENVEEN, 16 mei 2011 08:25

Alliantie Lasaulec en Bearing Aandrijftechniek

Lasaulec en Bearing Aandrijftechniek zijn een strategische alliantie aangegaan in Lasaulec Aandrijftechniek. Anne Lourens, algemeen directeur: "Deze samenwerking past perfect in onze strategie om door het toevoegen van specialisatie, de markt beter te bedienen."

'
1/1
Lourens: "Lasaulec had altijd al aandrijftechniek in haar assortiment, maar we merkten dat onze klanten meer en meer behoefte hadden aan kennis/kunde en een ruimer aanbod op dit gebied. Bearing Aandrijftechniek, een groothandel te Nijehaske, gespecialiseerd in het verkopen en leveren van lagers en aandrijfsystemen, beschikt over deze kennis."

Het assortiment van Lasaulec Aandrijftechniek bestaat onder meer uit lagers, lagerblokken, afdichtingen, kettingen, V- en tandriemen, askoppelingen, elektromotoren- & motorreductoren, regelaars en lineair techniek.

Lasaulec heeft acht vestigingen in Nederland met een assortiment van ruim 300 000 artikelen, dat bestaat uit gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, onderhoud en reiniging, lastechniek, bevestiging en installatie, metaalbewerking, aandrijftechniek, persluchttechniek en verspaningstechniek.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (12)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden