Laatste nieuws:

AMSTERDAM, 3 mei 2011 22:06

'it'sme internationaal initiatief voor industriële markt

'it'sme is een internationaal initiatief voor de levering van componenten en diensten aan industriële klanten. 'it'sme is een afkorting van Industrial Technology and Supply for Mechanical and Electrical en bestaat uit bedrijven die hun sporen als adviseur en distributiepartner hebben verdiend. Bekendste bedrijf binnen 'it'sme is Ehrbecker Schiefelbusch, dat vanaf nu kortweg is omgedoopt tot ES Elektro.

'
1/1

Sinds Ehrbecker Schiefelbusch twaalf jaar geleden ontstond uit een fusie van vier Nederlandse elektrotechnische groothandels, is er in de industriële markt veel veranderd. Klanten vragen om specifieke oplossingen in het ontzorgen van hun (lean) processen en zoeken naar verbetering van hun concurrentiepositie door innovatie in techniek. Daarnaast spelen grenzen steeds minder een rol; grenzen tussen landen, maar ook grenzen tussen elektrotechniek en mechanica.

Directeur Henk Oude Brunink van 'it'sme: ‘Wij signaleren deze marktontwikkelingen en hebben op basis daarvan strategische keuzes gemaakt.' Dat houdt in dat de bedrijvengroep een brede focus krijgt op industrie, machinebouw, modulebouw en industriële installateurs. Daarom werd Hoogland-Mennens als leverancier van industrial supplies twee jaar geleden aan de groep toegevoegd. Verder wordt de flexibele klantondersteuning op het gebied van industriële automatisering en op maat gesneden logistiek continu doorontwikkeld. Tenslotte kiest 'it'sme ervoor om klanten ook internationaal te volgen. Daarom zijn, naast het bedrijf in Roemenië, recent bedrijven in Duitsland en België toegevoegd.

De 'it'sme bedrijven spelen in ieder land een rol in de levering van technische materialen voor hun klanten. Daarnaast kunnen ze terugvallen op de expertise van de 'it'sme Solutions in eigen land of internationaal. De Solutions zorgen voor klantondersteuning in onder andere industriële automatisering en logistieke oplossingen, zoals Vendor Managed Inventory. Ook internationale klanten kunnen bij 'it'sme terecht, want omdat al haar bedrijven met SAP werken of gaan werken, is 'it'sme in staat om klantafspraken nationaal en internationaal vast te leggen en na te komen.

 

bron: 'it'sme

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (7)...

EUCHNER (Benelux) BV

Rotero Holland bv

Bege Aandrijftechniek BV

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rollon Lineairtechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden