UTRECHT, 17 april 2011 14:35

Duurzaam Contact @ Elektrotechniek thema vakbeurs

De vakbeurs Elektrotechniek die in oktober wordt gehouden staat in het teken van duurzaamheid. Het thema van de beurs is ‘Duurzaam Contact @ Elektrotechniek'.

Het is een van de invalshoeken op beurs Elektrotechniek die van 3 tot en met 7 oktober wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Verspreid over zes hallen zijn zo'n 400 bedrijven te vinden die actief zijn in de deelsectoren zonne-energie en alternatieve energie, industriële elektronica, industriële automatisering, domotica en verlichting. Iedere sector kent weer zijn eigen ontwikkeling. Een voorbeeld is led. De beurs biedt een platform aan professionals om kennis te nemen van diverse noviteiten op dit gebied.

Samen met Uneto-VNI en Holland Solar worden met solar @ elektrotechniek in hal 9 de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van alternatieve energie en zonne-energie gepresenteerd. Dit jaar wordt een compleet inhoudelijk programma rond de beurs opgetuigd. Voorbeelden daarvan zijn de ‘Dag van de installateur', het Domotica Congres, specialistische seminars, workshops en exposantenlezingen. Op de eerste dag van de beurs wordt voor de tweede keer het Elektrotechniek diner georganiseerd, tevens het toneel van de uitreiking van de ETOP Innovation Awards 2011 Juryprijs. Daarnaast wordt de ETOP Innovation Award 2011 Publieksprijs uitgereikt.

bron: Elektrotechniek

Foto's:

elektrotechniek 2011

© Aandrijvenenbesturen.nl