Laatste nieuws:

UTRECHT, 17 april 2011 14:35

Duurzaam Contact @ Elektrotechniek thema vakbeurs

De vakbeurs Elektrotechniek die in oktober wordt gehouden staat in het teken van duurzaamheid. Het thema van de beurs is ‘Duurzaam Contact @ Elektrotechniek'.

'
1/1

Het is een van de invalshoeken op beurs Elektrotechniek die van 3 tot en met 7 oktober wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Verspreid over zes hallen zijn zo'n 400 bedrijven te vinden die actief zijn in de deelsectoren zonne-energie en alternatieve energie, industriële elektronica, industriële automatisering, domotica en verlichting. Iedere sector kent weer zijn eigen ontwikkeling. Een voorbeeld is led. De beurs biedt een platform aan professionals om kennis te nemen van diverse noviteiten op dit gebied.

Samen met Uneto-VNI en Holland Solar worden met solar @ elektrotechniek in hal 9 de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van alternatieve energie en zonne-energie gepresenteerd. Dit jaar wordt een compleet inhoudelijk programma rond de beurs opgetuigd. Voorbeelden daarvan zijn de ‘Dag van de installateur', het Domotica Congres, specialistische seminars, workshops en exposantenlezingen. Op de eerste dag van de beurs wordt voor de tweede keer het Elektrotechniek diner georganiseerd, tevens het toneel van de uitreiking van de ETOP Innovation Awards 2011 Juryprijs. Daarnaast wordt de ETOP Innovation Award 2011 Publieksprijs uitgereikt.

bron: Elektrotechniek

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

EUCHNER (Benelux) BV

Rotero Holland bv

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

DIS Sensors

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden