Laatste nieuws:

OLDENZAAL, 6 april 2011 13:32

Filter Selector vindt juiste hydrauliek- of smeeroliefilter

De Parker Filter Selector vereenvoudigt het proces voor het vinden van het juiste hydrauliek- of smeeroliefilter sterk. De Filter Selector is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met hydrauliek filters, dus voor inkopers, engineers en eindgebruikers.

www.filterselector.com'
www.filterselector.com
1/1

De Parker Filter Selector is zowel online als offline te gebruiken. Voor het gebruik is alleen een eenvoudige registratie vereist via http://www.filterselector.com/.

De Filter Selector is op twee manieren te gebruiken:  de Quick Selector is de snelste manier om een filter te zoeken. In het hydraulisch schema kan het relevante filter worden aangeklikt, waarna een lijst met filteropties verschijnt. Bij de Advanced Selector kan de gebruiker relevante systeemdetails in de Selector laden. Hierbij kan een keuze worden gemaakt uit zes marktspecifieke hydraulische schema's (mobiel (2), industrie (2), scheepvaart, energie). Klikken op het relevante filter levert een lijst met opties op. Hierbij wordt de selectie ondersteund door aanbevelingen gebaseerd op de systeeminformatie die is ingebracht. Voor elke selectie wordt de drukval weergegeven.

EI-factor

In de Parker Filter Selector is het ook mogelijk om de Environmental Impact Factor (EIF) mee te laten wegen in het bepalen van het juiste filter. Deze EI-factor zorgt ervoor dat specifieke externe omstandigheden (zoals drukniveau, piekdrukken en levensverwachting van het systeem) meegewogen worden met de keuze van het filter. Van ieder filter is een pdf-file en een CAD tekening beschikbaar.

bron: Parker Hannifin

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

DIS Sensors

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden