Laatste nieuws:

DORDRECHT, 20 maart 2011 16:31

R&M wint internationale ontwerpprijs

R&M, een Zwitserse fabrikant van bekabeling, heeft de iF Product Design Award 2011 gewonnen met een Cat. 6A module. De jury van het International Forum Design (iF) heeft deze prijs zowel toegekend voor het innovatieve ontwerp, als de prestaties en het installatiegemak van de RJ45-connector voor datanetwerken.

'
1/1

De toelichting in het juryrapport luidde: 'de strakke ontwerplijnen in rood en wit benadrukken de Zwitserse kwaliteit. "Deze ontwerpprijs bewijst dat R&M meer dan alleen connectoren levert", zei CEO Martin Reichle. "Het innovatieve ontwerp van onze Cat. 6A module zorgt ervoor dat verbindingen uitstekend presteren, een lange levensduur hebben en eenvoudig zijn af te monteren. Deze iF Product Design Award is de bekroning van een onderscheidend product, representatief voor de R&M kwaliteit."  

'Geavanceerde technologie

De R&M Cat. 6A module is een nieuw ontwikkelde RJ-45 verbinding voor 10 gigabit netwerken in datacenters, industriële gebouwen, zorginstellingen, banken en kantoren. De rode kunststof behuizing bevat geavanceerde technologie om hoogfrequente communicatiesignalen optimaal over twisted-pair koperbekabeling te verzenden. Met het piramidevormige contactblok en afschermende segmenten reduceert R&M de elektromagnetische interferentie tussen de aderparen tot vrijwel nihil. Daardoor presteren verbindingen ruimschoots hoger dan in de norm staat voorgeschreven en vormen ze een basis voor snel en betrouwbaar reagerende servers.   

Bijna 1000 winnaars 

De iF Product Design Award is één van de oudste en bekendste ontwerpwedstrijden. Tijdens de 57ste editie dit jaar, heeft de internationale vakjury 993 winnaars uit 2756 nominaties gekozen. De iF Award heeft betrekking op de totale levenscyclus van een product en geeft winnaars internationale aandacht voor hun goede ontwerp. Behalve verschillende ontwerpaspecten beoordeelt de jury tevens vakmanschap, materiaalkeuze, mate van innovatie, invloed op de omgeving, functionaliteit, ergonomie, veiligheid en merkwaarde.  

bron: R&M Benelux

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

EUCHNER (Benelux) BV

Rotero Holland bv

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

DIS Sensors

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden