Laatste nieuws:

ALKMAAR, 19 maart 2011 22:39

Eriks uitgeroepen tot Top Employer Nederland 2011

Eriks is door het CRF Institute uitgeroepen tot een van Top Employers Nederland 2011. Eriks, zo blijkt uit het onderzoek, biedt jong talent uitstekende carrièremogelijkheden en heeft een sterke bedrijfscultuur. Het Top Employers keurmerk is een beproefd middel om medewerkers aan te trekken en te behouden.

'
1/1

Eriks is na onafhankelijk onderzoek van het CRF Institute, specialist op het gebied van internationaal onderzoek naar human resources, uitgeroepen tot een van de Top Employers Nederland 2011. Dit keurmerk wordt alleen uitgereikt aan werkgevers die voldoen aan de strenge toetsingscriteria. De afgelopen twee maanden is er binnen Eriks onderzoek gedaan naar arbeidsvoorwaarden, training & ontwikkeling, carrièremogelijkheden en organisatiecultuur. Eriks scoort op deze onderdelen bovengemiddeld tot hoog.

Het bedrijf, zo blijkt uit het onderzoek, biedt jong talent uitstekende carrièremogelijkheden en heeft een sterke bedrijfscultuur. Het HR-beleid is onafhankelijk van levensfase en wordt ingevuld met online tools als Personnel Online en de Eriks University. Daarnaast zijn er meerjarige management development programma’s op drie niveaus en is er een interne succession planning van 80%.

De CRF toetsing biedt organisaties kwalitatief inzicht in de eigen positie. Daarnaast is het een beproefd middel om medewerkers aan te trekken en te behouden. Vooral jonge, hoogopgeleide professionals beschouwen het keurmerk als bewijs voor goed werkgeverschap en vinden dit belangrijk in hun overweging bij de keuze voor hun toekomstige werkgever.

Over Top Employers

Sinds 1991 heeft het CRF Institute haar eigen onderzoek en projectmethodologie ontwikkeld. Het instituut is internationaal actief in 12 landen. Ieder jaar presenteert zij de gecertificeerde organisaties en hun unieke propositie in de uitgave Top Employers. Het project Top Employers is een bewezen succes bij het aantrekken en behouden van talent bij meer dan 2500 toonaangevende bedrijven over de hele wereld.

Alle Top Employers Nederland 2011

Ahold Europe, St. Antonius Ziekenhuis, APG, AstraZeneca, Autoriteit Financiële Markten, Batenburg Beheer, Bayer, Boehringer Ingelheim, Boekel De Nerée, British American Tobacco, Canisius- Wilhelmina Ziekenhuis, Catharina-ziekenhuis, Centraal Bureau voor de Statistiek, De BMC Groep, De Telefoongids, DELTA, Diageo, E.ON Benelux, Electrabel, Enexis, EPZ, Eriks, Essent, G4S Security Services, Japan Tobacco International, Kadaster, Kirkman Company, KIWA, KZA, LeasePlan Nederland, Martini Ziekenhuis, Medisch Spectrum Twente, Merck Serono, Mn Services, MSD Nederland, NCIM Groep, Océ-Nederland, Onze Lieve Vrouwe Gasthuis, PepsiCo Nederland, Pon, ProRail, Purac, Ricoh, SABIC, Samsung Electronics, Securitas, SNS REAAL, Sociale Verzekeringsbank, Sybase, T-Mobile, TRIUS, Van Leeuwen Buizen, Vanderlande Industries, Ymere

bron: Eriks

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (7)...

Pilz Nederland

Rollon Lineairtechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

Rotero Holland bv

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

DIS Sensors

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

12 december 2017 - Hardenberg - Evenementenhal
Elektro Vakbeurs 2017
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden