Laatste nieuws:

VEENENDAAL, 16 maart 2011 16:23

TechTron Groep 2e SKF Certified Rebuilder in Nederland

Elektrotechnisch dienstverlener TechTron uit Veenendaal is officieel aangesteld als SKF Certified Rebuilder. De contractondertekening vond plaats in Veenendaal door Laurent Vanhoudenhove (General Manager Service Division Benelux) en Rob Stoffer (algemeen directeur van de TechTron Groep).

'
1/1
Deze certificering en de hieruit voortvloeiende intensieve samenwerking biedt voor beide partijen de mogelijkheid hun dienstverlening op het gebied van aandrijftechniek binnen de industrie verder uit te breiden en te optimaliseren. "Dat we door de SKF geaudit en gecertificeerd zijn betekent dat we voldoen aan het vereiste hoge kwaliteitsniveau en daarbij ook de benodigde kennis en middelen in huis hebben om de klant optimaal van dienst te zijn in de continuïteit van hun productieproces", aldus Rob Stoffer.

Continuïteit optimaliseren

Volgens Laurent Vanhoudenhove eisen afnemers van SKF in de Verenigde Staten al een aantal jaren een gecertificeerd netwerk van erkende rebuilders ter optimalisering van de continuïteit van het productieproces binnen de industrie. Hiervoor is een speciaal programma gemaakt waaraan deze bedrijven moeten voldoen om de vereiste kwaliteit te waarborgen. TechTron is nu het tweede bedrijf in Nederland wat door ons is gecertificeerd, aldus Vanhoudenhove die verbaasd was over het uitgebreide pakket aan dienstverlening van TechTron richting de industrie. Naast aandrijftechniek houdt TechTron zich namelijk ook bezig met industriële automatisering en elektrotechniek.

bron: TechTron

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden