Laatste nieuws:

VEENENDAAL, 16 maart 2011 16:23

TechTron Groep 2e SKF Certified Rebuilder in Nederland

Elektrotechnisch dienstverlener TechTron uit Veenendaal is officieel aangesteld als SKF Certified Rebuilder. De contractondertekening vond plaats in Veenendaal door Laurent Vanhoudenhove (General Manager Service Division Benelux) en Rob Stoffer (algemeen directeur van de TechTron Groep).

'
1/1
Deze certificering en de hieruit voortvloeiende intensieve samenwerking biedt voor beide partijen de mogelijkheid hun dienstverlening op het gebied van aandrijftechniek binnen de industrie verder uit te breiden en te optimaliseren. "Dat we door de SKF geaudit en gecertificeerd zijn betekent dat we voldoen aan het vereiste hoge kwaliteitsniveau en daarbij ook de benodigde kennis en middelen in huis hebben om de klant optimaal van dienst te zijn in de continuïteit van hun productieproces", aldus Rob Stoffer.

Continuïteit optimaliseren

Volgens Laurent Vanhoudenhove eisen afnemers van SKF in de Verenigde Staten al een aantal jaren een gecertificeerd netwerk van erkende rebuilders ter optimalisering van de continuïteit van het productieproces binnen de industrie. Hiervoor is een speciaal programma gemaakt waaraan deze bedrijven moeten voldoen om de vereiste kwaliteit te waarborgen. TechTron is nu het tweede bedrijf in Nederland wat door ons is gecertificeerd, aldus Vanhoudenhove die verbaasd was over het uitgebreide pakket aan dienstverlening van TechTron richting de industrie. Naast aandrijftechniek houdt TechTron zich namelijk ook bezig met industriële automatisering en elektrotechniek.

bron: TechTron

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

EUCHNER (Benelux) BV

DIS Sensors

Bege Aandrijftechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden