DEVENTER, 11 maart 2011 13:57

MYbusinessmedia start uitgave over lassen, snijden en verbinden

Uitgeverij MYbusinessmedia start dit voorjaar met een multimediale uitgave over lassen, snijden en verbinden. Dit is mede ingegeven door het beƫindigen van de uitgeefactiviteiten voor Lastechniek, een tijdschrift van het Nederlands Instituut voor Lastechniek. De opdrachtgever, het NIL, heeft besloten die uitgave onder eigen paraplu voort te zetten als verenigingsblad.

De crossmediale uitgeverij MYbusinessmedia, die tot de vier grootste vakbladuitgeverijen van Nederland behoort, richt zich op onafhankelijke informatieoverdracht aan vakprofessionals. Dit voorjaar wordt een uitgave geïntroduceerd over verbindingstechnieken in de meest brede zin van het woord. Deze voorziet de metaalindustrie en metaalverwerkende industrie van onafhankelijke vakinformatie over verbindingstechnieken en alles wat daarmee samenhangt, zoals lassen, snijden, verbinden en lijmen. De doelgroep bestaat uit hoger geschoold technisch personeel in de metaal- en elektro-industrie, en in de offshore- en maritieme industrie. De naam van de nieuwe titel wordt onthuld tijdens een ‘meet the press bijeenkomst' medio mei.

Alle kennis op het gebied van las- en verbindingstechnieken, is en blijft in huis bij MYbusinessmedia. Het voormalige en voltallige team van Lastechniek, bestaande uit redactie, accountmanagement, marketing en uitgever, gaat zich bezighouden met de nieuwe multimediale uitgave. Daarmee is de markt verzekerd van een continue en onophoudelijke stroom van onafhankelijke vakinformatie.

Daarnaast kunnen lezers en adverteerders van de nieuwe titel mee profiteren van de synergie met de andere marktleidende merken in het industriële portfolio van MYbusinessmedia, zoals Vraag & Aanbod, Metaal & Techniek, Engineersonline en Constructeur.

Kenmerkend van de nieuwe uitgave is het crossmediale karakter, wat betekent dat informatie wordt verspreid via diverse mediavormen, die elkaar versterken. MYbusinessmedia richt zich sterk op online toepassingen en daarnaast op tijdschriften, cursussen en evenementen. De producten zijn bedoeld voor ondernemers en professionals, die continu actuele vakinformatie nodig hebben.

bron: MYbusinessmedia

Foto's:

lassen

© Aandrijvenenbesturen.nl