Laatste nieuws:

DEVENTER, 11 maart 2011 13:57

MYbusinessmedia start uitgave over lassen, snijden en verbinden

Uitgeverij MYbusinessmedia start dit voorjaar met een multimediale uitgave over lassen, snijden en verbinden. Dit is mede ingegeven door het beëindigen van de uitgeefactiviteiten voor Lastechniek, een tijdschrift van het Nederlands Instituut voor Lastechniek. De opdrachtgever, het NIL, heeft besloten die uitgave onder eigen paraplu voort te zetten als verenigingsblad.

'
1/1

De crossmediale uitgeverij MYbusinessmedia, die tot de vier grootste vakbladuitgeverijen van Nederland behoort, richt zich op onafhankelijke informatieoverdracht aan vakprofessionals. Dit voorjaar wordt een uitgave geïntroduceerd over verbindingstechnieken in de meest brede zin van het woord. Deze voorziet de metaalindustrie en metaalverwerkende industrie van onafhankelijke vakinformatie over verbindingstechnieken en alles wat daarmee samenhangt, zoals lassen, snijden, verbinden en lijmen. De doelgroep bestaat uit hoger geschoold technisch personeel in de metaal- en elektro-industrie, en in de offshore- en maritieme industrie. De naam van de nieuwe titel wordt onthuld tijdens een ‘meet the press bijeenkomst' medio mei.

Alle kennis op het gebied van las- en verbindingstechnieken, is en blijft in huis bij MYbusinessmedia. Het voormalige en voltallige team van Lastechniek, bestaande uit redactie, accountmanagement, marketing en uitgever, gaat zich bezighouden met de nieuwe multimediale uitgave. Daarmee is de markt verzekerd van een continue en onophoudelijke stroom van onafhankelijke vakinformatie.

Daarnaast kunnen lezers en adverteerders van de nieuwe titel mee profiteren van de synergie met de andere marktleidende merken in het industriële portfolio van MYbusinessmedia, zoals Vraag & Aanbod, Metaal & Techniek, Engineersonline en Constructeur.

Kenmerkend van de nieuwe uitgave is het crossmediale karakter, wat betekent dat informatie wordt verspreid via diverse mediavormen, die elkaar versterken. MYbusinessmedia richt zich sterk op online toepassingen en daarnaast op tijdschriften, cursussen en evenementen. De producten zijn bedoeld voor ondernemers en professionals, die continu actuele vakinformatie nodig hebben.

bron: MYbusinessmedia

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

DIS Sensors

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden