Laatste nieuws:
Groneman BV

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

GRONEMAN B.V.

Nieuwsbriefgedreven in aandrijven

uw toeleverancier op het gebied van:

  • Aandrijftechniek

  • Besturingstechniek

  • Verbindingstechniek

De ontwikkelingen in de techniek staan niet stil. U wilt voortdurend gebruik maken van de nieuwste producten in de markt. Onze leveranciers zijn continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en productverbeteringen.

Deze kennis geven wij graag aan u door.

 

Door intensief contact met de leveranciers en regelmatige bezoeken aan de fabrieken blijven wij op de hoogte van de nieuwste technieken in de markt.

 

Persoonlijk contact met u vinden wij zeer belangrijk. Om een goed beeld van uw activiteiten te krijgen, komen wij graag bij u op bezoek. Maar u bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in Hengelo.   

AANDRIJFTECHNIEK

AandrijftechniekAandrijftechniek bij Groneman

Heeft u een verstelling nodig of moet uw machine beveiligd worden? Dan geeft de afdeling Aandrijftechniek graag antwoord op uw vragen. Wij hebben de vertegenwoordiging van een aantal leveranciers op het gebied van mechanische aandrijvingen zoals veiligheidskoppelingen en remmen, hefschroefspindels en cardanassen en cardankoppelingen.

 

 Leveringsprogramma Aandrijftechniek

 

 


meer Aandrijftechniek..

 

 

BESTURINGSTECHNIEK

BesturingstechniekBesturingstechniek bij Groneman

Het automatiseren oftewel de Motion Control van uw productieproces. Dat is waar onze afdeling Besturingstechniek u mee kan helpen. Lineaire servomotoren, tandwielkasten of een kant en klaar positioneringssysteem of pick & place toepassing zijn enkele voorbeelden.


  

 Leveringsprogramma Besturingstechniek 

 

 


meer Besturingstechniek..

 

 

VERBINDINGSTECHNIEK

VerbindingstechniekVerbindingstechniek bij Groneman

Verbinden, lijmen, afdichten, ingieten van elektronische componenten, schroeven: het leveringsprogramma van de afdeling Verbindingstechniek biedt hiervoor diverse mogelijkheden. U kunt in alle gevallen rekenen op een stevige constructie waar u hoge eisen aan mag stellen.


 Leveringsprogramma Verbindingstechniek
  

 

 


meer Verbindingstechniek..

 

 

NIEUWSBERICHTEN

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons programma!

 

07-02-2014 JUNG High Dynamic

De JUNG High Dynamic lineaire module serie is uitgebreid met de nieuwe HA01 lineaire assen, waarin LinMot motoren zijn geïntegreerd. Hiermee kunnen nu heflengtes van 1.690 mm gerealiseerd worden. De zeer compacte bouwvorm maakt inbouw in beperkte ruimtes mogelijk. 

lees verder.. 

 

09-09-2013 Beter klemmen met Tuflok: "de blauwe vlek"

Inserts van Kerb Konus worden wereldwijd als mechanisch verbindingselement in de meest verschillende industrieën toegepast. "Technologie voor een betrouwbare verbinding" is de stelregel die Kerb Konus al jarenlang nastreeft. Maar soms heeft die verbinding net even een extra "houvast" nodig in de vorm van een borging of afdichting. Ook hiervoor biedt men diverse mogelijkheden waarvan de Tuflok coating één van de populairste is. Tuflok "de blauwe vlek" is bij Kerb Konus een gevestigd handelsmerk.

lees verder..

 

08-07-2013 ELBE levensduursmering voor onderhoudsvrije cardanassen

De cardanas is vaak een van de laatste onderdelen die nog onderhoud (smering) nodig heeft. Of levensduursmering en daarmee een onderhoudsvrije cardanas mogelijk is, kan slechts per toepassing beoordeeld worden. Aan de hand van een aantal vaste regels kan dit bepaald worden. 

lees verder..

 

05-06-2013 LinMot lineaire motor P01-37S in korte bouwvorm

Met de nieuwe serie P01-37Sx60 en P01-37Sx120 lineaire motoren komt LinMot tegemoet aan de behoefte aan sterkere en tegelijkertijd compacte lineaire motoren. Op basis van de bestaande 37 HP serie zijn deze 2 nieuwe motortypes met korte bouwvorm ontwikkeld.

lees verder..

 

28-05-2013 Draadbus ENSAT-SD voor dunwandige producten
In moderne productietechnieken wordt steeds compacter gebouwd. Ook de assemblage van de verschillende onderdelen moet hierop aangepast worden. Voor een optimale verbinding is er de zelftappende dunwandige Ensat-SD draadbus. Deze draadbus is geschikt voor lichte constructies en voor verbindingen waar weinig ruimte is.

lees verder..

 

24-05-2013 "Een-tweetje tussen veiligheidsrem en besturing"

Veiligheid, betrouwbaarheid en constante kwaliteit in de meest uiteenlopende machines en installaties met MAYR ROBA-topstop remmen.

lees verder..

 

15-04-2013 ROBA-topstop: 2 nieuwe bouwgroottes en IP 65 

De ROBA-topstop van MAYR is een betrouwbaar remsysteem, dat in de meest verschillende machines en installaties wereldwijd wordt ingezet, om de veiligheid bij met name verticale assen te verhogen. Om ook bij grotere servomotoren en servomotoren van het merk "Fanuc" te kunnen aanbieden heeft MAYR twee nieuwe bouwgroottes aan het programma toegevoegd en tevens een verbeterde beschermingsklasse gecreëerd.  

lees verder..

 

11-04-2013 LinMot modulaire servodrive voor meervoudige asaandrijving 

Het modulaire servosysteem uit de serie M8050 van LinMot is ontwikkeld voor het dynamisch aansturen van lineaire motoren met beperkte inbouwruimte. De drives zijn geschikt voor aansturing van 1 tot 8 lineaire motoren uit de serie P01 of 4 lineair-roterende motoren uit de serie PR01 met de bekende industriële ethernet interfaces; EtherCAT, Powerlink, Ethernet IP, Sercos III en Profinet.

lees verder..

 

11-04-2013 Jung lineaire modules, nieuw in het Groneman assortiment 

Jung geleidingen en positioneertafels vormen een perfecte combinatie met de lineaire servomotoren van LinMot. Met deze uitbreiding van het leveringsprogramma biedt Groneman een mechatronische oplossing voor uw automatisering met lineaire direct-aandrijftechniek.
lees verder.. 

 

Bekijk al onze nieuwsberichten

CONTACT

Postadres:

GRONEMAN B.V.
Postbus 24
7550 AA  HENGELO (O)

E-mail:

aandrijftechniek@groneman.nl


Telefoonnummer:

+31(0)74-2551140    
      
Faxnummer:

+31(0)74-2551109


www.groneman.nl

 

Bezoekadres:

Amarilstraat 11
7554 TV  HENGELO (O)

 


Groneman kaart