AMSTERDAM, 19 januari 2011 15:27

Panasonic kiest Koning & Hartman als distributiepartner

Koning & Hartman wordt distributeurpartner van Panasonic in de Benelux. Dit betekent een intensivering van de huidige samenwerking en biedt Koning & Hartman de mogelijkheid om de productenportfolio in Nederland flink uit te breiden.

Panasonic ziet kans om via Koning & Hartman haar Europees distributienetwerk te vergroten. Koning & Hartman leverde al sensoren van Panasonic in België, en gaat nu alle Panasonic automatiseringsproducten leveren in de gehele Benelux.

"Door deze vernieuwde samenwerking kunnen we onze klanten binnen de machinebouw (OEM), maar ook de eindgebruikers, nog meer oplossingen bieden. Bovendien is Panasonic een kwaliteitsmerk dat wij graag voeren", zegt Nico Peet, directeur Products & Systems bij Koning & Hartman.

"Koning & Hartman is een bekende speler op onze markt met een zeer goede reputatie op het gebied van technische ondersteuning, en wij verwachten daarmee een betere ondersteuning aan onze afnemers te kunnen bieden", vindt directeur Gejan Starink van Panasonic Sales Western Europe.

Vision

Koning & Hartman kijkt vooral uit naar het in de markt zetten van Vision, de moderne en geavanceerde camerasystemen van Panasonic, die producten onderscheiden op basis van vorm, kleur, code en meer. Vision is voor diverse marktsegmenten, zoals de voedingsmiddelenindustrie, de maakindustrie, machinebouw, maar ook binnen de farmaceutische industrie, een zeer interessant product met vele mogelijkheden om het productieproces te verbeteren.

bron: Koning & Hartman

Foto's:

konpan

Voor vlnr: Nico Peet (directeur Products & Systems, Koning & Hartman), Gejan Starink (managing director Western Europe, Panasonic) en Oswald Coene (algemeen directeur, Koning & Hartman). Achter vlnr: Pieter Veldhuizen (product manager sensoren Benelux & Frankrijk, Panasonic) en Ruud Wildschut (sales manager Industrial Automation, Koning & Hartman).

© Aandrijvenenbesturen.nl