OOSTERHOUT, 11 januari 2011 22:03

Aandrijfbranche exposeert in april op Mocon

Op 20 en 21 april organiseert easyFairs in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch de vakbeurs Mocon. Zo'n 150 ondernemers uit de aandrijftechniek hebben een stand op de beursvloer. De beursorganisator verwacht dat 2500 mensen de beurs bezoeken.

De bezoekers van de beurs zijn professionals die met motion & control te maken hebben, zoals werktuigbouwkundigen, machinebouwers, mechatronici, ontwerpers en productie- en technische managers. Zij kunnen niet alleen de stands bezichtigen, maar ook deelnemen aan zogeheten learnShop: workshops waarin praktijkvoorbeelden worden behandeld.

Trends in aandrijftechniek

EasyFairs streeft naar een laagdrempelig evenement. Exposanten kunnen direct zakendoen; de stands staan kant-en-klaar opgebouwd. Alle bedrijven zijn gelijk: er zijn geen stands die de halve beursvloer in beslag nemen. De exposanten zullen op Mocon 2011 ingaan op de trends in de branche. Energie- en kostenbesparing is een actueel thema in de aandrijftechniek. Elektromotoren spelen daar een belangrijke rol bij, dus bezoekers van Mocon 2011 zullen dat terugzien op de beursvloer. Er is een trend richting het samenvoegen van verschillende functies in één apparaat. En terwijl de vraag naar standaardoplossingen toeneemt, blijft de behoefte aan maatwerk actueel.

bron: Mocon

Foto's:

mocon

Mocon herbergt in april 150 bedrijven uit de aandrijftechniek.

© Aandrijvenenbesturen.nl