Laatste nieuws:

BREDA, 11 januari 2011 14:24

Infrared Training Center voor gebruikers warmtebeeldcamera's

Een warmtebeeldcamera is een investering voor de lange termijn. Daarom moet bij aanschaf een goed geïnformeerde beslissing worden genomen. Wie zeker wil zijn dat hij alle benodigde informatie heeft, kan deelnemen aan de seminars die ITC organiseert met betrekking tot de wereld van warmtebeeldcamera's.

'
1/1

Infrared Training Center ITC geeft ook uitgebreide cursussen voor iedereen die al een warmtebeeldcamera bezit. Het doel is om deelnemers te leren hoe zij het meeste uit hun warmtebeeldcamera kunnen halen, want thermografie gaat verder dan alleen kennis over het gebruik van een warmtebeeldcamera.

Daarom biedt ITC een volledig portfolio met cursussen in een mix van theorie en praktijk. De cursussen helpen de gebruikers de technologische kennis meteen om te zetten naar ‘real life' toepassingen. ITC verwelkomt alle gebruikers van warmtebeeldcamera's, ongeacht het merk.

De ITC instructeurs zijn ervaren thermografiespecialisten. Zij hebben naast diepgaande technische kennis ook praktische ervaring met talloze applicaties. Dit betekent dat een ITC-cursus een echte ‘hands-on' leerervaring is.

bron: Flir

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden