Laatste nieuws:

LICHTENVOORDE, 11 januari 2011 14:05

Dusseldorp gecertificeerd volgens BRL 14020-01

Dusseldorp Rioolservice is als een van de eerste bedrijven in Nederland gecertificeerd volgens BRL 14020-01, het kwaliteitsgestuurd Onderhoud aan Pompinstallaties en Gemalen.

'
1/1
De kwaliteitseisen van deze certificering hebben betrekking op de doelmatigheid van het onderhoud van pompinstallaties en gemalen. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de techniek en veiligheid van de werkwijzen die zijn opgenomen in de Beoordelingsrichtlijn.

Voor de beoordeling wordt gebruik gemaakt van een kwaliteitsnormering. Het doel van deze kwaliteitsnormering is het creëren van een uniforme beoordelingsmethode. Een eenduidige strategie om installaties te onderhouden en te monitoren biedt namelijk voordelen. Onderhoud of inspectie kan op deze wijze door verschillende personen worden uitgevoerd, zonder dat dit afbreuk doet aan het verkrijgen van eenduidige informatie over hoe de staat van het onderhoud is. Verder zorgt een systematische aanpak van gegevens en de professionele aanpak van kwaliteitsaspecten ervoor dat die gegevens niet enkel met elkaar vergeleken kunnen worden, maar ook dat ze gebruikt kunnen worden voor het stellen van een standaard- of referentiewaarde en het analyseren van trends.

Softwaresysteem

Specifiek voor het analyseren van trends en het snel inzichtelijk kunnen krijgen van de staat van onderhoud van pompinstallaties en gemalen, heeft Dusseldorp Rioolservice de rapportage over het verrichte onderhoud in een softwaresysteem ingebouwd. Alle onderhoudswerkzaamheden en -beoordelingen worden door de monteurs van Dusseldorp direct in een managementsysteem ingevoerd. De beoordelingen zijn conform de BRL gestandaardiseerd. De opdrachtgever kan dus continue de actuele staat van de installaties inzien en daar waar nodig bijsturen.

bron: Dusseldorp

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

9 april 2024 - Nürnberg Messe, Neurenberg (D)
embedded world
9 april 2024 - Evenementenhal Gorinchem
Empack
11 april 2024 - ERIKS Kunststoffen, EDE
ERIKS Experience Day
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vison, Robotics & Motion

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden