AMSTERDAM, 10 januari 2011 00:11

Softwareplatform voor Mitsubishi automatiseringsoplossingen

Koning & Hartman introduceert iQ Works, een softwareplatform op het gebied van engineering, ontwikkeling en efficiënt onderhoud van geavanceerde productielijnen tijdens de gehele levenscyclus. Een pre voor engineers is de totaal geïntegreerde softwaresuite die het volledige aanbod aan automatiseringsplatformen bedient, resulterend in structuur en een verhoogde productiviteit.

De geïntegreerde softwaresuite omvat PLC's, HMI's, servo/motion systemen en in de toekomst frequentieregelaars, robots en CNC-systemen. 

Naast een volledig overzicht van het softwareproject en de parameters, biedt iQ Works programmering, configuratie, simulatie en onderhoud in één omgeving voor het volledige producten- en technologieënportfolio van Mitsubishi Electric. De software geeft een grafische weergave van het project en loodst de gebruiker intuïtief door het programmeerproces waarbij meteen de structuur wordt aangebracht die later van belang is bij het onderhoud en documenteren. IQ Works kan worden toegepast bij de engineering van ieder project, van de meest eenvoudige applicatie tot een geavanceerd automatiseringssysteem.

bron: Koning en Hartman

Foto's:

iq

© Aandrijvenenbesturen.nl