DEVENTER, 22 december 2010 21:33

Nieuw: ‘Electromagnetic Compatibility' door Mart Coenen

Bij het ontwerpen van elektronische apparatuur, maar ook bij het aanleggen van elektrische installaties kunnen de effecten van elektromagnetische velden niet worden genegeerd. Het boek ‘Electromagnetic Compatibility' geeft een overzicht van alle basispricipes en de wijze waarop daarmee moet worden omgegaan om problemen met elektromagnetische storing te voorkomen of op te lossen, en om apparatuur te ontwerpen die voldoet aan de EMC-regelgeving.

Het boek is van groot nut voor ontwerpers en technici in de industrie en kan als belangrijke basis dienen voor bedrijfstrainingen. Ook is het bij uitstek geschikt als lesmateriaal voor hbo- en tu-opleidingen. Het biedt  een actueel en praktisch beeld  van de huidige stand van zaken op het gebied van elektromagnetische compatibiliteit geeft richtingen aan voor ontwerp- en installatiemethoden.

‘Electromagnetic  Compatibility' is een volledig herziene en bijgewerkte versie van het ‘standaardwerk' van dr. Jasper Goedbloed, dat eerder verscheen in een Nederlandstalige en een Engelse editie. De huidige auteur, ing. Mart Coenen, is een erkend autoriteit op EMC-gebied en een veelgevraagd spreker op nationale en internationale EMC-congressen.

 

Klik hier om het boek te bestellen

bron: MYbusinessmedia

Foto's:

emc

© Aandrijvenenbesturen.nl