Laatste nieuws:

ZOETERMEER, 19 december 2010 20:54

Gratis FPT Barometer Productietechnologie

Spiegel uzelf aan de markt. De FPT BrancheBarometer Productietechnologie is een maandelijkse peiling van de ontwikkelingen van machines en gereedschappen in de metaalindustrie. Deelname aan de BrancheBarometer en inzicht in de resultaten zijn gratis.

'
1/1

De BrancheBarometer geeft een betrouwbaar beeld van hoe de bedrijvigheid in de branche zich ontwikkelt. U krijgt voor uw bedrijf belangrijke managementinformatie,bijvoorbeeld over de ontwikkeling van de totale orderportefeuille in de markt. Daarnaast kunt u de prestaties van uw bedrijf spiegelen aan de gemiddelden in de branche. Alle bedrijven die actief zijn als leverancier of fabrikant van machines, gereedschappen en toebehoren in de metaalindustrie, nodigen wij uit deel te nemen aan de BrancheBarometer. Deelname en inzicht in de resultaten zijn beiden gratis.

Hoe werkt het?

De opzet is eenvoudig. Zodra u zich heeft aangemeld krijgt u elke maand automatisch een mailtje met een link naar een online vragenlijst. Daar beantwoordt u een aantal vragen. Eén van de vragen is bijvoorbeeld: "Is het aantal orders bij uw bedrijf meer, minder of hetzelfde als vorige maand?" Het invullen van de vragenlijst kost slechts enkele minuten en levert veel nuttige informatie op, niet alleen voor u maar voor de hele branche.

Privacy

Door de samenwerking met de onafhankelijke enquêtesite Formdesk.nl is uw anonimiteit gegarandeerd. Zowel de branchevereniging als MCB kan de antwoorden op geen enkele manier herleiden tot u als deelnemer.

Initiatief

De barometer is een initiatief van de brancheverenigingen Federatie Productietechnologie (FPT) en VIMAG, gesponsord door metaalleverancier MCB.

Deelnemen en informatie

Kijk hier voor meer informatie over de BrancheBarometer

bron: Federatie Productie Technologie

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Rotero Holland bv

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden