Laatste nieuws:

BRUSSEL, 12 november 2010 11:24

Nominaties Awards Elektrotechniek België 2010 bekend

De genomineerden voor de Elektrotechniek België 2010 Awards zijn bekend. Voor zowel de Award voor het Meest Innovatieve Product/Dienst en de Aanmoedigingsprijs Elektrotechniek België 2010 zijn in totaal vier bedrijven genomineerd. De Awards, die in het leven zijn geroepen om nieuwigheden op het vlak van elektrotechniek extra in de kijker te zetten, worden uitgereikt op de eerste beursdag van de nieuwe vakbeurs Elektrotechniek België, op woensdag 17 november in Tour & Taxis Brussel.

'
1/1
Op dezelfde dag wordt ook de winnaar bekend gemaakt van de Award voor de Meest Innovatieve Stand of Productpresentatie. Elektrotechniek België vindt plaats tot en met 19 november. 

Voor zowel de Innovatie Award als de Aanmoedigingsprijs kwam de jury uit op vier genomineerden, hoewel er slechts drie gepland waren. Het aanbod was echter van een dermate goede kwaliteit dat de jury besloten heeft om voor beide Awards vier bedrijven te nomineren. Bezoekers van Elektrotechniek België kunnen alle genomineerde producten, diensten en innovaties uitgebreid op de beursvloer bekijken.

Nominaties Award Meest Innovatieve Product/Dienst

Deze prijs gaat naar het meest innovatieve product of de meest vernieuwende dienst die op de beurs wordt voorgesteld. Genomineerd zijn:
1. Techno Specials (product: LED Lightpipe): Enkele troeven van de efficiënte verlichting: hogere lichtuniformiteit, mogelijkheid tot aansluiten op een gebouwbeheersysteem, plug and play, lichtmanagementsysteem, custom made programmeerbaar en vanop afstand regelbaar.
2. Vergokan (product: KBSTI-kabelgoot): Door zijn unieke vorm is de KBSTI een innovatief kabelgootsysteem. Het design is verbluffend eenvoudig en biedt tegelijk veel voordelen. Ook het specifiek Quick & Click-systeem en de willekeurige overlap verkorten de montagetijd.
3. Osram (product: Parathom-ledlampen): Ze vervangen een gloeilamp, besparen tot 80% energie, zijn dimbaar, hebben een hogere lichtopbrengst en een levensduur van 25 000 uur. Ze voldoen ook aan de nieuwe ErP-normen, die vanaf 01 september 2010 van toepassing zijn.
4. EME (product: HighProtec-beveiligingsrelais): EME lanceert een totaal nieuw gamma van beveiligingsrelais voor een breed scala van LS- en MS-applicaties. Door de plausibiliteitscontrole worden verkeerde of onmogelijke instellingen vermeden.

Aanmoedigingsprijs

De Aanmoedigingsprijs gaat naar de jongste of meest dynamische ondernemer op de beurs; een bedrijf of de bedrijfsleider die in een moeilijke economische periode toch nieuwe initiatieven aandurft en daarmee succes weet te boeken. Genomineerd zijn:
1. Ohmewatt: In volle economische crisis nam Emanuel Buyck het bedrijf als jong ondernemer over (van bediende naar bedrijfsleider). Het bedrijf scoort vooral inzake kennis en service.
2. Rexel: De distributeur bespeelt de 'booming' markt van de PV-panelen. Energy Efficiency-promotoren verkopen niet alleen, maar sensibiliseren voor energievriendelijke producten.
3. Esylux: Met durf en inzet ging het bedrijf de uitdaging aan om een Belgisch filiaal van nul op te starten en met een internationale strategie uit te bouwen.
4. Vergokan: Vlaams bedrijf dat innoveert met de minder 'sexy' lijkende KBSTI-kabelgoot. De originele, efficiënte vorm levert evenwel besparing op bij montage, opslag en transport.

Award voor de Meest Innovatieve Stand of Productpresentatie

De derde Award die op Elektrotechniek België wordt uitgereikt is bestemd voor de exposant die de meest innovatieve stand of productpresentatie op de beurs laat zien. Alle exposanten nemen hier automatisch aan deel. Op de eerste beursdag zullen de juryleden de standen en productpresentaties live op de vloer beoordelen. Uiteindelijk worden alle winnaars worden bekend gemaakt tijdens de exposantendrink op woensdag 17 november 2010.

De jury die de Awards beoordeelt bestaat uit Alfons Calders (Roularta Media Group), Linda Claeys (hoofdredacteur Elektro-Verkoop / Spotlight), Catherine Lootens (Groen Licht Vlaanderen), Karolien Verhaegen (Celhoofd standaarddossiers groene stroom en WKK(Vreg) en Bart Denys (PM Group).

Zie ook http://www.elektrotechniekbelgie.be/ voor meer informatie over de Elektrotechniek België Awards 2010 en het volledige beursprogramma. 

bron: Elektrotechniek België

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

DIS Sensors

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden