Laatste nieuws:

HENGELO/VARSSEVELD, 11 november 2010 13:47

Nieuwe eigenaar voor Tele besturingstechniek

Tele besturingstechniek producent van bedienings- en schakelpanelen , is overgenomen door Motion Control Automation (MCA) te Varsseveld. MCA wil met de overname zijn positie als totaalleverancier van aandrijftechniek ten behoeve van de industriële automatisering versterken.

Van links naar rechts Eg Waaijman, Jos ter Hedde en Klaas ter Riet '
Van links naar rechts Eg Waaijman, Jos ter Hedde en Klaas ter Riet
1/1

Op initiatief van verkoper ATG heeft MCA, in overleg met haar adviseur Marktlink, het huidige management bij de overname betrokken. De komende jaren zullen de nieuwe eigenaren Eg Waaijman en Jos ter Hedde de ondernemingen integreren en gezamenlijk verder voortzetten en uitbouwen.

Totaalleverancier

Tele besturingstechniek maakte onderdeel uit van ATG, een industriële holding te Hengelo. MCA is al jaren afnemer van de besturingspanelen die Tele besturingstechniek produceert. Deze besturingspanelen verwerkt MCA in zijn aandrijvingen. Marktontwikkelingen zorgen voor een steeds grotere vraag naar totaalleveranciers binnen de industriële automatisering. MCA speelt hierop in door zich voornamelijk te richten op het leveren van turn-key projecten.

Besturingspanelen vormen een cruciaal onderdeel in de projecten van MCA. Eg Waaijman van MCA heeft fusie- en overnamespecialist Marktlink ingeschakeld om Tele besturingstechniek te benaderen en hem te begeleiden bij het overnameproces. Gezamenlijk met Marktlink is Waaijman in gesprek gegaan met Tele besturingstechniek. Uit deze gesprekken werd duidelijk dat de assistent bedrijfsleider van Tele besturingstechniek, Jos ter Hedde (44),  graag wilde participeren in de onderneming. Omdat de onderneming met 13 medewerkers in Hengelo gevestigd is en MCA in Varsseveld moest er op locatie ook management aanwezig zijn. Het huidige management - Klaas ter Riet en Jos ter Hedde - zal de bedrijfsvoering van de onderneming in Hengelo als gebruikelijk voortzetten. Commercieel en intern zullen de organisaties de komende tijd op elkaar afgestemd worden en wordt gezocht naar extra arbeidskrachten.

bron: MCA BV

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden