ZWOLLE, 11 november 2010 11:59

Jan Kamminga opent Experience center in Zwolle

Voormalig Commissaris van de Koningin in Gelderland en huidig voorzitter van FME-CWM , Jan Kamminga, heeft in Zwolle het Experience center officieel geopend. Het center is een initiatief van Kenteq en IJssel Technologie en biedt een interactieve omgeving, waarin deelnemers kennis en ervaring delen, ontwikkelen en toepassen.

Het Experience center is niet alleen bestemd voor alle medewerkers van IJssel Technologie maar ook voor de medewerkers van technische en industriële opdrachtgevers van Kenteq en IJssel Technologie.

Medewerker van de toekomst

Kenteq en IJssel Technologie zijn tot de oprichting van het Experience center gekomen omdat de markt vraagt om voortdurende verbetering teneinde concurrerend te kunnen blijven. Daarom zijn de medewerkers van de toekomst technisch breed onderlegd en delen zij voortdurend kennis om zo multi-inzetbaar te blijven. Zij werken klantgericht en leveren een essentiële bijdrage aan het verbeteren van hun eigen werkomgeving.

In het Experience center worden dan ook vaardigheden en kennis uitgewisseld op het vlak van continue verbeteren, het vlak van techniek en op het sociale vlak. .

bron: Kenteq

Foto's:

experience center

© Aandrijvenenbesturen.nl