EINDHOVEN, 3 november 2010 22:57

Led-evenement in Evoluon

Op 23 november 2010 vindt de eerste editie plaats van het Led-Evenement in het Evoluon. Voor OEM'ers, installateurs, (licht)architecten, de gebouwde omgeving en led-toepassers in het algemeen wordt dit evenement vormgegeven vanuit de basis van de elektronica. Ontwikkelaars, componentenleveranciers, testbedrijven en toepassers van led-applicaties wisselen er hun visies en ervaringen uit met de aanwezigen. De stand van zaken van ledtechnologie komt aan de orde.

Het thema ‘Maak led-applicaties, bouw op elektronica' geeft aan dat de elektronica de basis is van led-applicaties. De mogelijkheden van elektronica ontwikkelen zich snel en bieden daardoor steeds meer kansen bij het maken van led-applicaties. Dit gratis (!) evenement is dus de gelegenheid bij uitstek om goed en volledig geïnformeerd te worden.

De plenaire sprekers zijn bouwers van led-applicaties. Zij zullen hun licht laten schijnen over de rol van de elektronicabranche in het ontwikkelproces. Tijdens een lezing van Rijkswaterstaat krijgen deelnemers  te horen hoe de led-verlichting in de Vlaketunnel (de eerste tunnel geheel met led-verlichting) is ontwikkeld, welke testen er zijn uitgevoerd en welke materialen er zijn gebruikt. Een spreekster van Het Lux Lab legt de nadruk op de flexibiliteit van led voor de beleving van de mens. De dag wordt afgesloten door een presentatie van Philips Lumileds.

kijk hier voor meer informatie

bron: FHI

Foto's:

vlake

De Vlaketunnel, als eerste ter wereld 100% met led's verlicht.

© Aandrijvenenbesturen.nl