Laatste nieuws:

ARNHEM, 17 oktober 2010 21:56

Sportieve start T&U Manifestatie Nevat

De maakindustrie draait door. De titel van de elfde T&U Manifestatie met als onderliggende subtitel ‘innoveren, combineren en demarreren'. Met 250 deelnemers aan het congres mag de organisatie, Nederlandse vereniging algemene toelevering, Nevat, wederom terugkijken op een geslaagd evenement op het sportcentrum Papendal in Arnhem.

Onder toeziend oog van veldrijder Maarten Nijland strijden Nevat-voorzitter John Berghmans (links) en Nevat-directeur Theo Koster om de sportieve eer.'
Onder toeziend oog van veldrijder Maarten Nijland strijden Nevat-voorzitter John Berghmans (links) en Nevat-directeur Theo Koster om de sportieve eer.
1/1
Nevat-voorzitter John Berghmans presenteerde in zijn openingswoord de resultaten van de meest recente conjunctuurmeting onder de leden van de Nevat.  ‘En deze zijn positief. Er is duidelijk sprake van herstel en stijgende vraag. De groei en de omzet geven percentages aan van tussen de 15 en 25 procent. We zien overigens ook een essentiële wijziging in het klantgedrag. De vraag naar een grotere flexibiliteit scoort hoog (65 procent) in ons onderzoek.'

Bike challenge 

Hiervoor toonde Berghmans zich van zijn sportieve kant door samen met Nevat-directeur Theo Koster dit evenement officieel te openen door de bike challenge - virtueel wielrennen op computrainers - te doen. Topsporter en veldrijder Maarten Nijland was deze dag aanwezig om dit te begeleiden.

bron: Vraag en Aanbod

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden