Laatste nieuws:

UTRECHT, 14 oktober 2010 13:36

Innovatiekoorts heerst

De afgelopen editie van de vakbeurs Industrial Processing stond in het teken van innoveren. Het recordaantal inschrijvingen voor de Proces Innovatie Prijs, erkenning voor de beste innovatie op het gebied van industriële processen, is hier het bewijs van.

'
1/1
Het perspectief wordt door veel bedrijven omarmd en werd op de beurs uitgedragen door de hele industrie. Dit gaat gepaard met een vernieuwde interesse in deze branche, want na het dal is de weg gestaag weer naar boven gevonden vindt project manager Marc Klumper. "Vanuit alle kanten kregen we te horen dat de orderbereidheid stijgt. 34% van de bezoekers kwam namelijk met investeringsplannen naar de beurs en 20% kreeg deze plannen tijdens het bezoek van Industrial Processing."                   

Verbreding Industrial Processing

Marc Klumper is tevreden over het aandeel Solids op Industrial Processing. "Daarnaast was er een groot aandeel exposanten aanwezig die in Liquid Processing actief is. Voor de aankomende editie willen we dit aantal verhogen. Daarnaast kijken wij met interesse naar het laboratorium segment van deze industrie en is membraantechnologie een interessante groeibranche. We willen namelijk onze bezoeker nog beter de complete breedte van de procesindustrie laten beleven op Industrial Processing."

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

9 april 2024 - Nürnberg Messe, Neurenberg (D)
embedded world
9 april 2024 - Evenementenhal Gorinchem
Empack
11 april 2024 - ERIKS Kunststoffen, EDE
ERIKS Experience Day
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vison, Robotics & Motion

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden