Laatste nieuws:

KAPELLE, 1 september 2010 13:06

SKF AMS komt naar regio met workshop voor onderhoudsmanager

In september en oktober organiseert SKF AMS in verschillende regio's workshops die bestemd zijn voor onderhoudsmanagers en reliabilitymanagers. Doel van de workshop is om vast te stellen of de onderhoudsstrategie nog steeds in lijn is met de bedrijfsdoelstellingen na een turbulente periode van economische onzekerheid.

'
1/1

Aan de orde komen onder andere de status en de effectiviteit van de huidige onderhoudsstrategie. Verder is er aandacht voor het borgen van de kennis van medewerkers zodat die kennis niet verdwijnt als medewerkers met pensioen gaan. Tijdens een interactieve middag wordt samen met collega's uit de industrie aan een praktijkvoorbeeld gewerkt.

De Roadshow komt naar de volgende locaties:

* Groningen op 23 september
* Zwolle op 28 september
* Cuijk op 29 september
* Akersloot op 5 oktober
* Nieuwegein op 6 oktober
* Rotterdam op 7 oktober
* Goes op 12 oktober
* Tilburg op 13 oktober
* Antwerpen op 14 oktober

De workshop start met een lunch om 12.00 uur en duurt tot ca 16.45 uur. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden. Deelnemers ontvangen na de aanmelding op www.tinyurl.com/36guc6d de agenda en een routebeschrijving.

SKF Asset Management Services  concentreert zich op strategie, identificatie, controle, uitvoering en optimalisatie en is onderdeel van SKF Group, producent van lagers en aanverwante producten; een internationale onderneming die werkzaam is in 130 landen. SKF is opgericht in 1907 en sinds 1914 gevestigd in Nederland. Met ca. 125 medewerkers in Nederland is er een vestiging in Kapelle, Nieuwegein en in Brussel.

bron: SKF AMS

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (1)

29 november 2023 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden