Laatste nieuws:

ROTTERDAM, 4 augustus 2010 23:31

Online salarisonderzoek voor CAD-engineers

Cadjobs.nl lanceert samen met De Breed & Partners Management Consultants voor de tweede maal sinds 2008 een online onderzoek naar het inkomen van 2D/3D CAD engineers.

'
1/1

De site, www.cadsalarisonderzoek.nl  is eind juli 2010 geopend, deelnemen aan het onderzoek is kosteloos en kan tot en met 31 oktober 2010. Het doel van het onderzoek is werkgevers en CAD-engineers een goed inzicht te bieden in wat een marktconform inkomen is voor deze specifieke doelgroep in de technische sector. Sven Boender, directeur van Cadjobs.nl:  "Bedrijven realiseren zich dat ze, naast een uitdagende baan en prettige werkomgeving, een passend arbeidsvoorwaardenpakket aan moeten bieden om mensen te werven en/of te binden."

Bemiddelen 

Cadjobs.nl wordt regelmatig benaderd met vragen over salarissen. "Werkgevers willen weten of hun arbeidsvoorwaardenpakket aansluit op de wensen van CAD-engineers, werknemers willen weten of hun huidige inkomen marktconform is en wat zij kunnen vragen als zij van baan veranderen. Daar wij tussen beide partijen bemiddelen zien wij het als een verplichting om een antwoord te kunnen geven dat gebaseerd is op professioneel onderzoek", aldus Boender.

Een verbetering aan het salarisonderzoek ten opzichte van  2008 is dat deelnemers ditmaal niet direct een uitgebreide analyse ontvangen. Om het inkomen goed te kunnen vergelijken met andere CAD-engineers wordt gewacht met het maken van een vergelijking totdat er genoeg deelnemers zijn om een goede analyse te kunnen maken. Deelnemers ontvangen deze individuele analyse na 31 oktober. Hierin staat hoe het salaris is in verhouding met dat van andere CAD-engineers. Daarnaast wordt er aangegeven wat hun beloningscomponenten zijn ten opzichte van de andere deelnemers.

Nuttige informatie 

"Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer een kwartier en het levert de deelnemer nuttige informatie op. CADsalarisonderzoek.nl is voor iedereen toegankelijk en wij moedigen alle CAD-engineers uit om deel te nemen", aldus de directeur.

bron: Cadjobs

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden