Laatste nieuws:

ROTTERDAM, 4 augustus 2010 23:31

Online salarisonderzoek voor CAD-engineers

Cadjobs.nl lanceert samen met De Breed & Partners Management Consultants voor de tweede maal sinds 2008 een online onderzoek naar het inkomen van 2D/3D CAD engineers.

'
1/1

De site, www.cadsalarisonderzoek.nl  is eind juli 2010 geopend, deelnemen aan het onderzoek is kosteloos en kan tot en met 31 oktober 2010. Het doel van het onderzoek is werkgevers en CAD-engineers een goed inzicht te bieden in wat een marktconform inkomen is voor deze specifieke doelgroep in de technische sector. Sven Boender, directeur van Cadjobs.nl:  "Bedrijven realiseren zich dat ze, naast een uitdagende baan en prettige werkomgeving, een passend arbeidsvoorwaardenpakket aan moeten bieden om mensen te werven en/of te binden."

Bemiddelen 

Cadjobs.nl wordt regelmatig benaderd met vragen over salarissen. "Werkgevers willen weten of hun arbeidsvoorwaardenpakket aansluit op de wensen van CAD-engineers, werknemers willen weten of hun huidige inkomen marktconform is en wat zij kunnen vragen als zij van baan veranderen. Daar wij tussen beide partijen bemiddelen zien wij het als een verplichting om een antwoord te kunnen geven dat gebaseerd is op professioneel onderzoek", aldus Boender.

Een verbetering aan het salarisonderzoek ten opzichte van  2008 is dat deelnemers ditmaal niet direct een uitgebreide analyse ontvangen. Om het inkomen goed te kunnen vergelijken met andere CAD-engineers wordt gewacht met het maken van een vergelijking totdat er genoeg deelnemers zijn om een goede analyse te kunnen maken. Deelnemers ontvangen deze individuele analyse na 31 oktober. Hierin staat hoe het salaris is in verhouding met dat van andere CAD-engineers. Daarnaast wordt er aangegeven wat hun beloningscomponenten zijn ten opzichte van de andere deelnemers.

Nuttige informatie 

"Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer een kwartier en het levert de deelnemer nuttige informatie op. CADsalarisonderzoek.nl is voor iedereen toegankelijk en wij moedigen alle CAD-engineers uit om deel te nemen", aldus de directeur.

bron: Cadjobs

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

EUCHNER (Benelux) BV

Rotero Holland bv

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

DIS Sensors

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden