Laatste nieuws:

MECHELEN. 'S-HERTOGENBOSCH, ALMELO, 30 mei 2010 22:43

Nieuwste versie SolidWorks voor onderwijs

Op 2, 23 en 24 juni 2010 kunnen docenten en studenten zich laten informeren bij Cadmes over de nieuwste educatieve SolidWorks versie. Deze demonstratie is bedoeld om een introductie te geven in de nieuwste functionaliteiten.

'
1/1

Antonette den Dekker, Education Manager bij Cadmes:  "Dit is nu het tweede jaar op rij dat wij een educatieve roll-out organiseren. Bezoekers gaven aan het erg prettig te vinden in een notendop te zien wat er nieuw is in de nieuwste versie." Cadmes presenteert hier tevens haar lesmateriaal, speciaal ontwikkeld voor onderwijs op VMBO-, MBO- en HBO-niveau.  Docenten kunnen hier direct mee aan de slag in de lessen.

Op 2 juni vindt de roll-out plaats in Mechelen (België), op 23 juni in Almelo en 24 juni in ‘s-Hertogenbosch. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website van Cadmes. Aanvang is 13.00 uur. Deelname aan de roll-out is kosteloos.

SolidWorks 2010-2011

De nieuwe versie SolidWorks omvat weer meer dan 200 vernieuwingen. Met een duidelijke focus op snelheid, betrouwbaarheid en gebruikersgemak. Voor de educatieve markt bevat deze ook SustainabilityXpress. Studenten kunnen dan al tijdens de ontwerpfase rekening houden met de milieubelasting van hun ontwerp. Den Dekker:  "Gezien de huidige ontwikkelingen in de markt, de focus op duurzaamheid, is het erg belangrijk dat de engineer van de toekomst hier al vroeg mee te maken krijgt. Wij ondersteunen scholen dan ook in het gebruik hiervan."

bron: Cadmes

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden